8 Ιαν 2018

Συνεδρίασε το Συντονιστικό ΣΥΡΙΖΑ Ηπείρου για την πορεία υλοποίησης άμεσων και ώριμων ζητημάτων της περιοχής

Στο τραπέζι και οι μεσομακροπρόθεσμες προτάσεις όσων συμμετείχαν στις διαδικασίες του Αναπτυξιακού Συνεδρίου στα Γιάννενα

   Συνεδρίασε την Κυριακή 7-1-2018 η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή (ΠΣΕ) Ηπείρου, με τη συμμετοχή των Βουλευτών Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ, των συντονιστών των Νομαρχιακών Επιτροπών της Ηπείρου, μέλους του Οργανωτικού και των υπολοίπων μελών της.
   Σε αυτή τη συνάντηση συζητήθηκαν οι δυνατότητες συμβολής του κόμματος στην πορεία υλοποίησης των άμεσων και ώριμων ζητημάτων της περιοχής μας, καθώς και την παραπέρα επεξεργασία και προώθηση των μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων προτάσεων των φορέων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ατόμων και συλλογικοτήτων, που συμμετείχαν στις διαδικασίες του Αναπτυξιακού Συνεδρίου στα Γιάννενα.
   Για να γίνουν τα λόγια πράξη, στηρίζουμε κάθε ατομική και συλλογική προσπάθεια, που σκοπεύει στη δίκαιη ανάπτυξη για την κοινωνία και με αυτή.

Ο Συντονιστής της Π.Σ.Ε.
Κώστας Μπασιούκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.