28 Νοε 2017

Μεγάλη ευκαιρία για την Άρτα η δημιουργία Open Mall

- Μπορεί να αλλάξει την εικόνα και την πορεία του εμπορικού κέντρου της πόλης μας
- Τι ειπώθηκε στη συνάντηση του Δημήτρη Χουλιάρα με την Ευγενία Φωτονιάτα

   Στις 24 Νοεμβρίου 2017 ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας και υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου, στις επερχόμενες εκλογές στις 3 και 4 Δεκεμβρίου, Δημήτρης Χουλιάρας, συναντήθηκε στο Υπουργείο Ανάπτυξης με την Ειδική Γραμματέα Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, συμπατριώτισσά μας Ευγενία Φωτονιάτα, αναφορικά με το πρόγραμμα "Έξυπνο Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου" (Open Mall).
   Στην συνάντηση ενημερώθηκε για τις λεπτομέρειες του προγράμματος, όπως το χρηματικό ύψος (1.200.000 ευρώ), την ημερομηνία που ανοίγει (20/12/17), τον εταίρο (Δήμο Αρταίων) και τις προϋποθέσεις υπαγωγής.
   Το συμπέρασμα από την συνάντηση ήταν ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας και ο Δήμος Αρταίων έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να πραγματοποιήσουν το πρόγραμμα και να αλλάξουν την εικόνα και την πορεία του εμπορικού κέντρου.
   Τέλος, κλείστηκε νέα συνάντηση για τα μέσα Δεκεμβρίου με την παρουσία και του Δημάρχου Αρταίων, Χρήστου Τσιρογιάννη.
   Σε συνέχεια των παραπάνω, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας ζήτησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αρταίων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου, για να γίνουν συντονισμένες προσπάθειες από κοινού για καλύτερα και πιο γρήγορα αποτελέσματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.