20 Ιαν 2017

Ιστορία έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούμπο

"Να είστε σίγουροι πως θα παίξω και για σας στο All Star Game! Ευχαριστώ Ελλάδα"


   Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι ο πρώτος Έλληνας που θα λάβει μέρος στο περίφημο All Star Game του NBA, και μάλιστα ως βασικός.
   Ο Greak Freak στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε έλαβε 1.604.463 ψήφους και είναι τρίτος στην Ανατολή, πίσω μόνο από τους Λεμπρόν Τζέιμς που έλαβε 1.893.751 και τον Κάιρι Ίρβινγκ με 1.696.769 ψήφους.
   Μόλις στα 22 του χρόνια ο Γιάννης Αντετοκούμπο μπαίνει πλέον στην ελίτ του NBA, ως ηγέτης των Μιλγουόκι. Με τη συμμετοχή του στο All Star Game θα γίνει και ο νεότερος μη Αμερικανός που γίνεται βασικός σε All Star Game.
   O Γιάννης Αντετοκούμπο, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ευχαρίστησε την Ελλάδα και τους Έλληνες που τον στήριξαν.
   Να τι έγραψε...


   Οι πεντάδες του All Star Game:
   Δύση: Στεφ Κάρι (Γουόριορς), Κέβιν Ντουράντ (Γουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Κογουάι Λέοναρντ (Σπερς), Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς).
   Ανατολή: Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), Λεμπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς), Τζίμι Μπάτλερ (Μπουλς), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς), Ντεμάρ ΝτεΡόζαν (Ράπτορς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.