7 Μαρ 2016

Την Πέμπτη η ανοιχτή εκδήλωση στην Άρτα με τον αρμόδιο υπουργό για θέματα ΕΣΠΑ, Αλέξη Χαρίτση

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τον υπουργό και να θέσουν σχετικά ερωτήματα

   Την ερχόμενη Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 7:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Άρτας (κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου), ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Επιχειρηματικότητα - Νέο Αναπτυξιακό Πλαίσιο, ΕΣΠΑ 2014-2020».
   Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υφυπουργός Ιδιωτικών, Δημοσίων Επενδύσεων &ΕΣΠΑ κ. Αλέξης Χαρίτσης. Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 11 Μαρτίου, ο υπουργός θα μιλήσει σε αντίστοιχη εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων.
   Ο Αλ. Χαρίτσης θα αναπτύξει του βασικούς πυλώνες του νέου ΕΣΠΑ και θα αναλύσει τους κύριους στόχους των τεσσάρων δράσεων, οι προσκλήσεις των οποίων έχουν ήδη δημοσιευθεί και απευθύνονται σε υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, νέους επιστήμονες και αυτοαπασχολούμενους.
   Στόχος είναι η ενίσχυση των παραγωγικών στρωμάτων της κοινωνίας που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση, με γνώμονα την ενίσχυση της απασχόλησης.
   Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τον υπουργό και να θέσουν σχετικά ερωτήματα. Θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση από πολύ κόσμο που θέλει να παρακολουθήσει, να ρωτήσει, να μάθει για τα προγράμματα ΕΣΠΑ, από τον καθ' ύλην αρμόδιο.
   Η παρουσία του αρμόδιου υπουργού στην Άρτα έχει ως στόχο την καλύτερη αξιοποίηση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ για την περιοχή μας. Όπως άλλωστε έχει συχνά επισημάνει, σε δηλώσεις του, ο Αλέξης Χαρίτσης, τα προγράμματα ΕΣΠΑ δεν πρέπει να έχουν πελατειακό, συντεχνιακό χαρακτήρα, αλλά να αφήσουν το "αποτύπωμά" τους στον τόπο. Δείτε για παράδειγμα τι έγινε με το προηγούμενο ΕΣΠΑ: Η Ελλάδα ήταν πρώτη σε απορροφητικότητα, αλλά οι χρηματοδοτήσεις πήγαν σε φίλους και ημετέρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.