20 Ιαν 2016

Αυτοί είναι οι νέοι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ήπειρο

Δείτε τους Πίνακες τελικής βαθμολογίας στην Άρτα

   Αναρτήθηκαν χθες, Τρίτη 19 Ιανουαρίου, οι Πίνακες τελικής βαθμολογίας των υποψήφιων Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου.
   Οι υποψήφιοι βαθμολογήθηκαν βάσει τεσσάρων κριτηρίων: Α': Επιλογής Επιστημονικής-Παιδαγωγικής, Β': Επιλογής Υπηρεσιακής κατάστασης, Καθοδηγητικής και Διοικητικής εμπειρίας, Γ': Συμβολής στο εκπαιδευτικό έργο-προσωπικότητας-γενικής συγκρότησης (Ψηφοφορία από τους συναδέλφους τους Δ/ντές και Υποδ/ντές των σχολείων του νομού) και Δ': Συμβολής στο εκπαιδευτικό έργο-προσωπικότητας-γενικής συγκρότησης (Συνέντευξη). Η τελική βαθμολογία αποτελεί το άθροισμα Α'+Β'+Γ'+Δ.
   Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Άρτας, την υψηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε ο Δ/ντής Εκπαίδευσης, Λεωνίδας Γκόρος, με 39,39 μόρια.


   Για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Άρτας, την υψηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε ο Δ/ντής του ΓΕΛ Άνω Καλεντίνης, Γιάννης Γεωργογιάννης, με 35,83 μόρια


   Για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Θεσπρωτίας, η Σχολική σύμβουλος, Μαρίνα Μπέση, με 35,45 μόρια, ενώ για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Θεσπρωτίας, ο Δ.ντής του 1ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας, Γιώργος Κοτσίνας, με 39,20 μόρια.
   Για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ιωαννίνων, ο Δ/ντής του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης (ΕΕΕΚ) Ιωαννίνων, Γρηγόρης Τζίμας, με 39,19 μόρια, ενώ για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ιωαννίνων, ο Δ/ντής του 3ου Γυμνασίου Ιωαννίνων, Μιχάλης Ράπτης, με 32,61 μόρια.
   Για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Πρέβεζας, ο αν. Δ/ντής Εκπαίδευσης, Θεόδωρος Κυραμάρης, με 38,40 μόρια, ενώ για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Πρέβεζας, ο Κώστας Καμπουράκης, με 36,49 μόρια.

Δείτε τους Πίνακες τελικής βαθμολογίας για όλους τους νομούς της Ηπείρου, ΕΔΩ.
   Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις κατά αυτών των πινάκων, εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών ημερών από την ανάρτησή τους, δηλαδή από 20-1-2016 έως 22-1-2016.
   Η ένσταση υποβάλλεται εγγράφως στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου, μέσω fax) στους αριθμούς 26510 83974 ή 2651075605 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@ipeir.pde.sch.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.