13 Οκτ 2015

Το μαλλιοβράσι στην ΝΔ

- Εισβολή και "γαλλικά" από τον Μεϊμαράκη στην ΚΕΦΕ
- Σε ποιον είπε ότι τον ταΐζει το κόμμα 40 χρόνια
- Και λογαριασμό για τις εκλογές ζητά ο Μεϊμαράκης

   Άνω κάτω η ΝΔ μετά το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε κατά την συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης εισέβαλε στην αίθουσα, όπου συνεδρίαζε η ΚΕΦΕ και επιτέθηκε, Vaggela-style, στα μέλη του οργάνου.
   Ο Μεϊμαράκης, λοιπόν, έλουσε με τα "γαλλικά" του (αρ...ι, μα...α, μου...ανο) τον γενικό διευθυντή της ΝΔ Κώστα Τσιμάρα και όταν αυτός είπε ότι είναι στο κόμμα 40 χρόνια και δεν επιτρέπει τέτοια συμπεριφορά, ο Μεϊμαράκης του απάντησε ότι το κόμμα τον ταΐζει 40 χρόνια!!!
   «Εγώ δεν θα συμβάλλω στη γελοιοποίηση της διαδικασίας, που ενσυνείδητα γίνεται από τον γραμματέα Παπαμιμίκο και κάποιους άλλους. Ούτε στο ντιμπέιτ συμμετέχω, που είναι επίσης γελοιοποίηση» ανέφερε ο Μεϊμαράκης, για να προσθέσει: «Απαιτώ να τελειώσει η διαδικασία με τις προδιαγραφές της διαδικασίας τώρα και να προκηρυχθεί άμεσα ο διεθνής διαγωνισμός για την εταιρία που θα αναλάβει για τις εκλογές».
   «Θέλω να δηλώσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αμφισβητήσει την τιμή και την υπόληψη μου, που είναι γνωστή στα στελέχη και τα μέλη του κόμματος στη 40χρονη διαδρομή μου σε αυτό» δήλωσε ο Τσιμάρας που πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση κατά του Μεϊμαράκη για υπογραμμίσει ότι "προφανώς επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου".
   Με αυτό το επεισόδιο ουσιαστικά εγκαινιάζεται ο εσωκομματικός εμφύλιος 40 ημερών για την εκλογή προέδρου του κόμματος ενώ μετά τις τελευταίες εξελίξεις όλα δείχνουν ότι η ιδέα για διεξαγωγή ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων προέδρων παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες. Σημειωτέον ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, φεύγοντας, απέσυρε και τον εκπρόσωπό του, Θόδωρο Αμπατζόγλου από την συνεδρίαση. Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή διέκοψε, εν μέσω βαρέως κλίματος, την συνεδρίαση και αναμένονται ανακοινώσεις.
   Η ένταση στη ΝΔ σιγόβραζε από το πρωί, όταν ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Σωτήρης Κορομάντζος ζήτησε στοιχεία για τον οικονομικό απολογισμό των εκλογών του Σεπτεμβρίου, από τον γενικό διευθυντή της Ν.Δ. Κώστα Τσιμάρα.
   Ο Σωτήρης Κορομάντζος ζήτησε με επιστολή του να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για τις εκλογικές δαπάνες, την εκλογική χρηματοδότηση και εν γένει τα έσοδα, τα έξοδα και το κόστος των εκλογών προκειμένου να υπάρξει επίσημος οικονομικός απολογισμός. Μάλιστα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως έχουν υπάρξει συνεχείς προφορικές οχλήσεις και αίτημα της οικονομικής επιτροπής εδώ και καιρό και δεν υπήρχε η ανάλογη ανταπόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.