12 Σεπ 2015

Πρωτιά με ανοδική τάση σε τέσσερις δημοσκοπήσεις και δυναμική ΣΥΡΙΖΑ στην τελική ευθεία

Αλέξης Τσίπρας: Ισχυρή εντολή για να αλλάξουμε τη χώρα

   Με αέρα στα πανιά μπαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία εβδομάδα πριν από τις εκλογές, καθώς φαίνεται, όχι μόνο να κατοχυρώνει το δημοσκοπικό προβάδισμα, αλλά και, κυρίως, να βρίσκεται σε σταθερή ανοδική τάση.
   Το γεγονός ότι μετά τη ΔΕΘ το ποσοστό "συσπείρωσης" της βάσης τού κόμματος καθημερινά αυξάνεται, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Ν.Δ. αγγίζει το "ταβάνι" της δυνητικής εκλογικής της επιρροής επιτρέπουν στην ηγεσία του κόμματος να θέτει με ένταση τον στόχο όχι απλά για καθαρή επικράτηση, αλλά ακόμη και για αυτοδυναμία.
   Η τελευταία εβδομάδα, σημείωσε ο Αλ. Τσίπρας, ο οποίος περιόδευσε χθες σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Καβάλα, "είναι αυτή που θα κρίνει, όχι βέβαια αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος, αλλά αν θα πάρει μια νίκη που θα του δώσει τη δυνατότητα να κυβερνήσει και να κάνει τις μεγάλες τομές και τις αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος".
   Η δυναμική και η εκλογική προοπτική του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνεται σε τέσσερις δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιήθηκαν χθες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.