31 Αυγ 2015

Όλγα Γεροβασίλη: Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει ουσιαστικό και όχι επικοινωνιακό διάλογο με τους πολίτες - VIDEO

- Ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο κυβερνητικό πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ
- Ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι εφικτός και αυτό θα επιβεβαιωθεί 
- Δεν έχουμε αλλάξει τις αρχές και τους στόχους μας, άλλο μια τακτική υποχώρηση και άλλο χάνω το στόχο

   Σήμερα, στην Πανελλαδική Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιαστεί στις βασικές του αρχές και τίθεται προς ψήφιση το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο να ανοίξει ένα ουσιαστικό διάλογο και όχι επικοινωνιακό με τους πολίτες, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη στο ΣΚΑΪ, χαρακτηρίζοντάς το ως το μόνο ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο.
   Περιλαμβάνει, όπως τόνισε, τη μεταρρύθμιση του κράτους, το φορολογικό, τη παραγωγική ανασυγκρότηση, τις εργασιακές τάξεις, την πάταξη της διαφθοράς της φοροδιαφυγής και την αναδόμηση του καινούργιου κράτους.
   Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη των πολιτών και αυτό θα αποτυπωθεί στη συνέχεια είπε σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις. Ανέφερε μάλιστα, ότι η μικρή διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη Ν.Δ. αυτή τη στιγμή είναι μια «φυσιολογική» εικόνα ως αποτέλεσμα των δύσκολων πολιτικών επιλογών που αναγκάστηκε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο "μόνο μια ισχυρή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να δώσει τη σταθερότητα και την προοπτική που έχουν ανάγκη οι πολίτες". Ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι εφικτός και αυτό θα επιβεβαιωθεί, πρόσθεσε.
   «Δεν έχουμε αλλάξει τις αρχές και τους στόχους μας» σημείωσε λέγοντας "«άλλο μια τακτική υποχώρηση και άλλο χάνω το στόχο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.