4 Αυγ 2015

Οι Ορειβατικοί Σύλλογοι Άρτας και Πρέβεζας διασχίζουν τις Πύλες του Άδη

Στα νερά του μυθικού Αχέροντα

   Μια ξεχωριστή εκδρομή, στον μυθικό ποταμό Αχέροντα, προγραμματίζουν για την Κυριακή 9 Αυγούστου 2015 ο Ορειβατικός Σύλλογος Πρέβεζας μαζί με τον ΕΟΣ Άρτας.
   Θα πραγματοποιήσουν διάσχιση του ποταμού Αχέροντα, ξεκινώντας από το Τρίκαστρο (Πύλες Άδη) και φτάνοντας έως τη Γλυκή (πηγές).
   Η διάσχιση γίνεται μέσα στο ποτάμι και περιλαμβάνει τμήματα πεζοπορίας και κολύμβησης.
   Η αναχώρηση θα γίνει από την πλατεία Ανδρούτσου στην Πρέβεζα, στις 8 π.μ. και η συνολική διάρκεια υπολογίζεται ότι είναι 6-7 ώρες.
   Ο βαθμός δυσκολίας είναι 2, γεγονός που επιτρέπει στους περισσότερους, από όσοι το επιθυμούν, να συμμετάσχουν στην εκδρομή.
   Δηλώσεις συμμετοχής και προκαταβολές στoν κ. Σμπόνια Βαγγέλη (τηλ. 6944144449) στα γραφεία του «φιλοξενούντος» ΕΟΣ Πρέβεζας, Ζαλόγγου 59 (τηλ. 2682 10 2004).
   Για περισσότερες πληροφορίες στους συμμετέχοντες και ενημέρωση για τη διάσχιση, στα γραφεία του συλλόγου (Ζαλόγγου 59 - τηλ. 2682102004) την Πέμπτη και Παρασκευή 6 και 7 Αυγούστου 2015 από 20:00 μέχρι 22:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.