26 Αυγ 2015

Πάνω από 5 δισ. το πολιτικό σκάνδαλο της ΑΤΕ, το σκάνδαλο Κοσκωτά ωχριά μπροστά του - VIDEO

- 1300 θαλασσοδάνεια που δόθηκαν μετά από πολιτικές εντολές
- Υπάρχει το θεσμικό πλαίσιο να ανακτηθούν τα χρήματα

   «Το σκάνδαλο της ΑΤΕ είναι και οικονομικό και πολιτικό. Ζημίωσε το ελληνικό Δημόσιο πάνω από 5 δισ.» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Π. Νικολούδης στην ΕΡΤ προσθέτοντας ότι «υπάρχει το νομικό πλαίσιο να πληρώσουν όσοι διαχρονικά κυβέρνησαν και έχουν βαρύτατες ευθύνες» ενώ, για να κατανοήσουμε τη διάκριση του θέματος, εξήγησε ότι το σκάνδαλο Κοσκωτά αφορούσε πολύ μικρότερα ποσά.
   Διευκρίνισε ότι πρόκειται για δάνεια που δόθηκαν σε επιχειρηματίες και γεωργικούς συνεταιρισμούς που, όχι μόνο δεν αποπληρώθηκαν ποτέ, αλλά ανανεώνονταν. «Αντί να ζητήσουν ευθύνες, ανανέωναν τα δάνεια αυτά» είπε ο Π. Νικολούδης επιρρίπτοντας ευθύνες στις κυβερνήσεις μέχρι το 2015.
   Πρόκειται για «1300 δάνεια που δεν δόθηκαν τυχαία, αλλά μετά από πολιτικές εντολές» όπως είπε, ενώ υποστήριξε ότι υπάρχει το θεσμικό πλαίσιο ώστε να ανακτηθούν τα χρήματα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.