17 Ιουλ 2015

Όλγα Γεροβασίλη: Πρέπει να δουλέψουμε όλοι στην κατεύθυνση της ενότητας

Συνέντευξη στο Κόκκινο

   Δεν είναι διασφαλισμένη η ενότητα του κόμματος εκτίμησε, μιλώντας στο Κόκκινο η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση πως θα χρειαστεί να γίνουν εκλογές το φθινόπωρομετά την οριστική σύναψη της συμφωνίας, με εγγύηση την αναδιανομή των βαρών.
   Για το θέμα της συμφωνίας και την ψηφοφορία είπε:
   "Ήταν μια εξαιρετική δύσκολη μέρα για όλη την ΚΟ βρισκόμασταν μπροστά σε μια σύγκρουση, μια συμφωνία που δεν αποτελεί θέση του ΣΥΡΙΖΑ, για άλλα παλεύουμε χρόνια. Το δίλημμα μεταξύ του αν κάνω κάτι με βάση τις αξίες και τις αρχές μου σε σχέση με το συμφέρον του ελληνικού λαού. Ο στόχος είναι να κάνεις πάντα αυτό που είναι καλύτερο για τον ελληνικό λαό. Μπροστά στο δίλημμα του Grexit και της ολικής καταστροφής, κάποιος αντί να πέσει στο γκρεμό, όφειλε να στρίψει στο πρώτο δρομάκι που βρήκε".
   Απαντώντας σε ερώτηση για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ είπε:
   "Η ΚΟ έχει υποστεί ήδη ένα μεγάλο ρήγμα όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα. Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να δουλέψουμε στην κατεύθυνση της ενότητας. Δεν ξέρω αν θα προχωρήσουμε ενωμένοι τελικώς. Θα πρέπει να δώσουμε και χώρο και χρόνο για να βγάλουμε συμπεράσματα. Και να μην κινηθούμε με το θυμικό μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κινηθούμε ενωμένοι. Μπορεί και όχι. Διότι εδώ φάνηκε πως υπήρξαν στρατηγικές που προφανώς προσέκρουσαν στο μεγάλο δίλημμα που διαμορφώθηκε και πήραν στα χέρια τους ο πρωθυπουργός και η διαπραγματευτική ομάδα κι αντέδρασαν με το τρόπο που αντέδρασαν."

Όλη την συνέντευξη μπορείτε να την ακούσετε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.