9 Μαρ 2015

Το Επιμελητήριο Άρτας διαγράφει τις παλιές οφειλές συνδρομών των πλημμυροπαθών μελών του

Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.

Ψήφισμα Συμπαράστασης 
του ΔΣ του Επιμελητηρίου Άρτας 
στους πλημμυροπαθείς της Π.Ε. Άρτας 
   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Άρτας –με απόφαση που ελήφθη κατά τη συνεδρίασή του ΔΣ Νο3/2-3-2015- εκφράζει τη βαθύτατη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στους κατοίκους της Άρτας, που δοκιμάστηκαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.
   Ζητά, επίσης, από την Πολιτεία την καταβολή κάθε δυνατής προσπάθειας και την ανάληψη πρωτοβουλιών προς την κατεύθυνση της αντιμετώπισης των βασικών αναγκών των πληγέντων, την άμεση αποκατάσταση των υποδομών και την παροχή κάθε είδους διευκολύνσεων στους συναδέλφους που υπέστησαν ζημιές και ειδικότερα άμεση καταγραφή των ζημιών και χορήγηση αποζημιώσεων, χορήγηση απαλλαγών ΕΝΦΙΑ 2014-2015 για τα ακίνητα που υπέστησαν ζημιές, πιστωτικές διευκολύνσεις για τα κτίρια που υπέστησαν ζημιές- επαγγελματικά δάνεια.
   Ταυτόχρονα, το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, ως έκφραση έμπρακτης αλληλεγγύης στους επιχειρηματίες – μέλη του που επλήγησαν, αποφάσισε ομόφωνα τη διαγραφή των οφειλών-συνδρομών παρελθουσών ετών. Η απόφαση αφορά τους επιχειρηματίες που περιλαμβάνονται στην κατάσταση πληγέντων επιχειρήσεων, που λάβαμε ηλεκτρονικά στις 24/2/2015 από την Δ/νση Ανάπτυξης της ΠΕ Άρτας, μετά από σχετικό μας αίτημα με Αρ. Πρωτ.360/18-2-2015.

Για το Δ.Σ. 
Ο Πρόεδρος 
Χρήστος Παπάζογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.