27 Ιαν 2015

Πώς "σταύρωσαν" οι Δήμοι της Άρτας τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Παντού και πάλι πρώτη η Όλγα

   Αναρτήθηκαν σήμερα στο site της Π.Ε. Άρτας τα Αναλυτικά Αποτελέσματα Συνδυασμών και Υποψηφίων ανά εκλογικό τμήμα σε μορφή excel (δείτε εδώ).
   Εκεί, μπορείτε να δείτε με κάθε λεπτομέρεια τι πήρε το κάθε κόμμα και ο κάθε υποψήφιος σε κάθε εκλογικό τμήμα του νομού μας, στην πόλη και στα χωριά, όπως επίσης και στα τμήματα των ετεροδημοτών.
   Εάν θέλετε λοιπόν να δείτε πώς υπερψηφίστηκε ή πώς "μαυρίστηκε" ένα κόμμα ή πόσα... χτυπήματα στην πλάτη δέχτηκε ένας υποψήφιος, μπείτε στο παραπάνω link και αφεθείτε στην... μαγεία των αριθμών.
   Όπως καταλαβαίνετε, προσωπικά έδωσα ιδιαίτερη βαρύτητα στην σταυροδοσία των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
   Αυτό που γίνεται αμέσως αντιληπτό, είναι ότι, όπως και το 2012, έτσι και το 2015, η Όλγα Γεροβασίλη κατέκτησε πρωτιές σε όλους τους Δήμους του νομού μας και στους Ετεροδημότες.
   Ο λαός της Άρτας, αναγνώρισε την πολιτική της διαδρομή, την συνέπεια, το ήθος, καθώς επίσης την κοινωνική και κοινοβουλευτική της παρουσία και ανανέωσε την εμπιστοσύνη που της έδωσε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2012.
   Γιατί, στην πολιτική, αυτό που σου δίνει την ώθηση να συνεχίσεις ή σου βάζει φρένο, είναι η κοινωνία και μόνο αυτή. Και, εδώ και τουλάχιστον 17 χρόνια, η Όλγα και η κοινωνία της Άρτας είναι σε διαρκή επαφή.
   Δείτε τους σταυρούς ανά Δήμο:



   

5 σχόλια:

  1. ασχετο κατα καποιο τροπο, εχει ενημερωθει ο νεος υπουργος υγειας για τα κατορθωματα του οφθαλμιατρου του Γ. Ν. ΑΡΤΑΣ? Η μηπως θα θεωρηθουν κατασκευασμενα οπως θελουν καποιοι να μας πεισουν? Νομιζω οτι μπορει να ενημερωθει πολυ ευκολα ο Κουρουμπλης κ να πραξει τα αυτονοητα δειχνοντας οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι σαν τους αλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ' ότι γνωρίζω, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η υπόθεση κρίθηκε αβάσιμη, καθώς ο καταγγέλων ανασκεύασε τις κατηγορίες. Προτείνεις την παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ στην Δικαιοσύνη; να παρέμβει ένα κόμμα στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης; Πίστεψέ με, δεν το θέλεις αυτό...

      Διαγραφή
  2. Ποια δικαιοσυνη? Υπαρχει τετοιο πραγμα στην Ελλάδα κ δε το ξερουμε? Μηπως ολα αυτα τα κατασκευασε η υπηρεσια εσωτερικων υποθεσεων? Γαργαρα κι αυτο. Δηλαδη τι επρεπε να γινει να το παραδεχτει κ ο ιδιος για να τιμωρηθει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΓΑΡΓΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ. ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΛΙΤΣΑΣ ΤΗΣ ΚΙΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ. ΜΟΝΟ 22 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ. Η ΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.