29 Δεκ 2014

Τι χρειάζεστε, βρε, ένα νοσοκομείο σε κάθε νομό;

Αυτή είναι η φιλοσοφία τους...

   Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο επονομαζόμενος και Μπουμπούκος, δεν είναι απλά ένα φαιδρό άτομο, που με τις τσιρίδες του πότε πουλάει βιβλία, πότε κάνει εκπτώσεις στις ιδέες και πότε ξεπουλάει έναν ολόκληρο λαό.
   Είναι επικίνδυνος, επειδή, ακριβώς, δεν έχει όρια, έχει κομμένα φρένα και αυτό το γνωρίζουν αυτοί που τον χρησιμοποιούν ως εργαλείο για την εξυπηρέτηση των σχεδίων τους.
   Ο Γεωργιάδης ήταν μέχρι πρόσφατα υπουργός Υγείας (βρήκαμε πάτο...). Έτσι, γνωρίζει πολύ καλά το πάγιο, επαναλαμβανόμενο αίτημα της τρόικα, για κατάργηση ικανού αριθμού νοσοκομείων του ΕΣΥ της χώρας μας, συνοδευόμενη, ασφαλώς, από μαζικές απολύσεις γιατρών του ΕΣΥ.
   Το γεγονός ότι γνωρίζει την απαίτηση της τρόικα, καθιστά την τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. στο πρόσφατο συνέδριο της Εθνικής Σχολής Δημοσίας Υγείας (ΕΣΔΥ) ως λίαν ανησυχητική!
   Ο Άδωνις Γεωργιάδης, λοιπόν, υπογράμμισε με έμφαση, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο της ΕΣΔΥ, ότι "οι συγχωνεύσεις νοσηλευτικών μονάδων του ΕΣΥ θα έπρεπε να είχαν προχωρήσει με πολύ πιο ταχείς ρυθμούς", καθώς και ότι - και εδώ είναι το ανησυχητικό σημείο - "δεν είναι ανάγκη κάθε νομός της χώρας να διαθέτει νοσοκομείο"...
   Για να πω την αλήθεια, δεν θα έπρεπε να μας ξενίζει η θέση του Γεωργιάδη.  Εδώ έχουν φτάσει να έχουν κάνει πράξη το "δεν είναι ανάγκη κάθε ασθενής να έχει πρόσβαση σε νοσοκομείο"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.