5 Οκτ 2014

Σε "καλά χέρια" βρίσκεται το κακοποιημένο σκυλάκι του φρικιαστικού video

- Θα χρειαστεί πολύμηνη θεραπεία και νοσηλεία
- Μεταφέρεται στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ

   Όπως φαίνεται, η περιπέτεια για το κακόμοιρο σκυλάκι, που κακοποιήθηκε (δείτε εδώ τις φρικιαστικές φωτογραφίες) και βιντεοσκοπήθηκε "για να κάνουν το κομμάτι τους" οι 3 ανήλικοι Ρομά, θα έχει μακρόχρονη συνέχεια.


   Από την άλλη, όμως, ευτυχώς, αυτοί που έχουν αναλάβει την φροντίδα του, είναι άνθρωποι που γνωρίζουν πώς να χειριστούν αυτή την κατάσταση και ενδιαφέρονται πραγματικά να προσφέρουν.
   Όπως διαβάζω στο zoosos, πολύμηνη θα είναι η νοσηλεία και η θεραπεία του σκύλου τον οποίο έκαψαν οι τρεις ανήλικοι Ρομά πριν από μερικές μέρες, έξω από τα Δικαστήρια στην Άρτα. Το ζώο παραμένει στο κτηνιατρείο του Γιώργου Τρομπούκη στην πόλη της Άρτας και θα μεταφερθεί τη Δευτέρα στη Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
   Ο κ. Τρομπούκης, που είναι σε συνεννόηση με τον Λυσίμαχο Παπάζογλου – ο οποίος εξειδικεύεται στα θέματα ανάπλασης δέρματος των ζώων – ακολουθεί πιστά τις οδηγίες οι οποίες του έχουν δοθεί.
   Μάλιστα και προς τιμήν του, ο κ. Τρομπούκης δεν θα δεχτεί αμοιβή για τη νοσηλεία του ζώου και ό,τι χρήματα έχουν κατατεθεί από φιλόζωους στον λογαριασμό του θα δοθούν στο σωματείο.
   Μάλιστα από την Κτηνιατρική Κλινική του Α.Π.Θ. ξεκαθαρίστηκε ότι για όσο διάστημα νοσηλευτεί το ζώο θα ζητηθούν χρήματα μόνο για τα αναλώσιμα.
   Σύμφωνα με την πρόεδρο του Φιλοζωικού Σωματείου Άρτας Μαρία Τζουβαρά, το ζώο θα χρειαστεί να νοσηλευτεί για πολύ καιρό. Μάλιστα μας εξήγησε πόσο τραγική είναι η εικόνα του καμένου κορμιού του όταν του αφαιρούν τις γάζες.
   Όποιος θα ήθελε να βοηθήσει για να καλυφθούν τα έξοδα νοσηλείας του ζώου μπορεί να καλέσει την κα Τζουβαρά στο τηλέφωνο: (+30) 6974730250.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.