25 Ιουλ 2014

Απροκάλυπτη φιλοϊσραηλινή προπαγάνδα από το MEGA

- Στην μονταζιέρα η νέα σφαγή σε σχολείο
- Άλλα λέει ο ΟΗΕ και τα διεθνή πρακτορεία, αλλιώς τα βλέπει το MEGA
- Πώς "τα ισραηλινά άρματα" μεταλλάχθηκαν σε "Χαμάς"

   Η "αξιοπιστία" του MEGA έχει δοκιμαστεί πολλές φορές στο παρελθόν και το συμπέρασμα ήταν σε όλες τις περιπτώσεις πασιφανές. Το MEGAλο κανάλι με τους MEGAλοεργολάβους ιδιοκτήτες δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μέσο προπαγάνδας, για να προωθούνται τα συμφέροντα των ιδιοκτητών του.
   Ο κόσμος το έχει πλέον καταλάβει και γι' αυτό τα "νούμερα" έχουν πάρει τον κατήφορο, πράγμα που δεν φαίνεται να αλλάζει, όσες μετεγγραφές και να γίνουν, όσους "φρέσκους" σηκώσει από τον πάγκο ο κόουτς, όσα δάκρυα κι αν χύσει η Όλγα Τρέμη στο τελευταίο της αντίο...
   Αυτό που δεν ξέραμε όμως, είναι ότι το MEGA έχει επεκτείνει το "ενημερωτικό" του έργο και σε θέματα εκτός συνόρων. Η χθεσινή είδηση, όπως έφτασε από διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία έλεγε:
   "«Μια νέα σφαγή διαπράχθηκε όταν ισραηλινά άρματα έπληξαν ένα σχολείο της UNRWA στη Μπέιτ Χανούν, όπου έχουν βρει καταφύγιο δεκάδες Παλαιστίνιοι»
   Από τον βομβαρδισμό του σχολείου της UNRWA (της υπηρεσίας του ΟΗΕ για την αρωγή των Παλαιστινίων προσφύγων) στη Μπέιτ Χανούν σκοτώθηκαν τουλάχιστον 17 άνθρωποι, ενώ 200 τραυματίστηκαν.
    O γ.γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν δήλωσε ότι ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται και εργαζόμενοι του Οργανισμού, προσθέτοντας ότι το γεγονός αυτό του προκάλεσε ''αποτροπιασμό''."
   Ξέρετε πώς φάνηκε η είδηση στο δελτίο του MEGA; Δείτε:


   Και μην μου πει κανένας ότι ήταν ένα απλό λάθος, διότι όταν, όλες, μα όλες τις φορές, το "λάθος" είναι "μονόπαντο", τότε δεν μιλάμε για λάθος, αλλά για σχεδιασμένη προπαγάνδα.
   Βλέπετε, η ελληνική κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εξωτερικών Βαγγέλης Βενιζέλος, δεν έχουν πει κουβέντα για την σφαγή που γίνεται στην Γάζα, κρατώντας ίσες αποστάσεις από τον σφαγέα και το θύμα, γιατί αυτή την εντολή έχουν "άνωθεν"...

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ?ΑΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ .ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΛΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.