25 Ιουλ 2014

False Alarm στο κέντρο των Ιωαννίνων!!!

Πολύ κακό για... το τίποτα!!!

   Επειδή πολλοί φίλοι από τα Γιάννενα με ρωτούν θορυβημένοι τι συνέβη νωρίτερα, αναδημοσιεύω από το epirusgate:
   Συναγερμός σήμανε πριν λίγη ώρα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιωαννίνων, από κλήση για πυρκαγιά σε ψησταριά που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Δωδώνης 56!
   Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής, τα οποία όμως δεν χρειάστηκε καν να παρέμβουν, μιας και απλά από τον εξαερισμό του καταστήματος έβγαινε λίγος καπνός.
   Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Λεωφόρο Δωδώνης, μιας και το σημείο είχε μπλοκάρει, καθώς απαγορεύτηκε η διέλευση των αυτοκινήτων στο ρεύμα ανόδου.
   σημ. Τηλεβόα: Τελικά δεν ισχύει πάντα το "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει φωτιά". Και μπορεί μεν, για το τίποτε, να προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση στη Δωδώνης, που έτσι κι αλλιώς, είναι μποτιλιαρισμένη τα πρωινά, αλλά η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής έδειξε ότι οι πυροσβέστες και καλά εκπαιδευμένοι είναι και η υπηρεσία μπορεί να αντεπεξέλθει σε μια επείγουσα κατάσταση και να παρέμβει αποτελεσματικά και ταχύτατα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.