30 Απρ 2014

Ο παιδόφιλος παιδίατρος στα Γιάννενα και τα TERRAτα των Αθηνών

Πολιτικοί κρεοπώλες και λιανέμποροι υποκρισίας...

   Τις οροθετικές γυναίκες "τις κρέμασαν στα μανταλάκια" οι Ανδρέας Λοβέρδος και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με την βοήθεια των ΜΜΕ, που έδειχναν και ξανάδειχναν τις φωτογραφίες τους.
   Τι κι αν αργότερα αθωώθηκαν πανηγυρικά ΟΛΕΣ από τη Δικαιοσύνη; Ποιος νοιάστηκε για την αποκατάσταση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας αυτών των γυναικών; Ήταν "πουτάνες" και έπρεπε να διαπομπευτούν με τις φωτογραφίες τους σε κοινή θέα, για να εξυπηρετηθεί το πολιτικό momemtum και να ικανοποιηθεί η λαϊκή ανθρωποφαγία...
   Από την άλλη πλευρά, έχουμε τον παιδίατρο στα Γιάννενα με τα εκατοντάδες cd με 10 TERRA παιδική πορνογραφίας.  Αυτός, όμως, είναι γιατρός και -προφανώς- εϋπόληπτος, γεγονός που προκάλεσε πολλές "πτώσεις από τα σύννεφα" στα Γιάννενα.
   Ο παιδόφιλος, λοιπόν, διατηρεί το δικαίωμα να θεωρείται "αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου". Ούτε τα αρχικά του δεν επιτρέπεται να δημοσιευτούν, ούτε καν η διεύθυνση του ιατρείου του.
   TERRAτα υποκρισίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.