1 Απρ 2014

Έρχεται στην Ήπειρο για συναυλία η Lady Gaga

2 μέρες μετά το ΟΑΚΑ, θα βρίσκεται στα Γιάννενα

   Αργά χθες το βράδυ ανακοινώθηκε ότι η εκκεντρική ποπ σταρ Lady Gaga, δύο μέρες μετά τη συναυλία της στο ΟΑΚΑ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, θα έρθει στα Γιάννενα για μία εμφάνιση στο Ιτς Καλέ.
   Αρχικά ήταν προγραμματισμένη να γίνει μία και μοναδική συναυλία στην Αθήνα, αλλά μεσολάβησε η Εκατερίνα, κόρη του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, του ιδιοκτήτη του Σκορπιού, που είναι φανατική θαυμάστρια της Lady Gaga και έτσι η διάσημη τραγουδίστρια θα έρθει για μία εμφάνιση στο Κάστρο των Ιωαννίνων, στον χώρο του Ιτς Καλέ.
   Είναι άγνωστο πόσο χρήμα ξόδεψε ο Ρώσος πολυεκατομμυριούχος για να πείσει την εκκεντρική σταρ να έρθει στα Γιάννενα, αλλά είναι γνωστή η αδυναμία που έχει στην κόρη του. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στις 4 Ιουνίου φέρνει στον Σκορπιό την διάσημη Μπιγιονσέ, για να τραγουδήσει στο πάρτυ γενεθλίων της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα!!!

3 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΛΕΞΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΣΑΝ ΧΟΡΗΓΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ Ο ΠΑΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ MESSI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ Ο ΠΑΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ MESSI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.