8 Απρ 2014

Κάλεσμα για μπλοκάρισμα πλειστηριασμού

Την Τετάρτη στο Μεσολόγγι ΟΛΟΙ ενάντια σε πλειστηριασμό

   Σας είχα πει (δείτε  εδώ) για τη δημιουργία ΚΑΙ στην Άρτα Ομάδα Παρέμβασης ενάντια στη διαδικασία των πλειστηριασμών, όταν αυτοί προκύψουν. Μια Ομάδα που θα μπλοκάρει τα κοράκια στην προσπάθειά τους να πλειστηριάσουν περιουσίες ανήμπορων ανθρώπων.
   Μέχρι τώρα, αντίστοιχες Ομάδες σε όλη την Ελλάδα έχουν κατορθώσει να μπλοκάρουν δεκάδες πλειστηριασμούς και να δώσουν χρόνο αντίδρασης στους συμπολίτες μας.
   Άλλο ένα κάλεσμα έρχεται για αύριο στο Μεσολόγγι. Όπως διαβάζω:
   Συλλογικότητες και απλοί πολίτες, καλούν την Τετάρτη 9 Απριλίου, στο Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου για την ανατροπή ενός ακόμη πλειστηριασμού. Μιας ακόμη πολιτικής πράξης του καθεστώτος του Μνημονίου και των τραπεζιτών κατά ενός συμπολίτη μας. μία ακόμη πράξη κοινωνικής ευθύνης των πολιτών ενάντια στα αρπακτικά των τραπεζών που λυμαίνονται την Ελλάδα. 
   Απέναντι στους τραπεζίτες και στο ακροδεξιό φιλοναζιστικό καθεστώς του Μνημονίου που τους προστατεύει, τοποθετούμε την κοινωνία, κανείς μόνος του, απέναντί τους.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ -ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.