27 Απρ 2014

Σε Γιάννενα και Άρτα ο Νίκος Χουντής

Διήμερη περιοδεία στις 28 και 29 Απριλίου

   Διήμερη περιοδεία στα Ιωάννινα και στην Άρτα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιου στις ευρωεκλογές Νίκου Χουντή, στις 28 και 29 Απριλίου 2014.
   Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Δευτέρα 28 Απριλίου
   - 17.30 Συνάντηση στο Olympic hotel με απολυμένους εκπαιδευτικούς
   - Επίσκεψη στα εκλογικά κέντρα του υποψήφιου δημάρχου Ιωαννίνων Λάζαρου Νάτση με τη Δημοτική Κίνηση «Πολίτες για την ανατροπή» και της υποψήφιας Περιφερειάρχη Όλγας Γεροβασίλη με την Περιφερειακή παράταξη «Ήπειρος Ανατροπής».
   - Στις 19.30 θα μιλήσει στην πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων στα «Λιθαρίτσια» με θέμα: «Ευρωεκλογές 25 Μαΐου 2014: Για την Ανατροπή στην Ελλάδα, για μια άλλη Ευρώπη »
Τρίτη 29 Απριλίου
   Στις 10 π.μ. ο Νίκος Χουντής έρχεται στην Άρτα και θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο της περιφερειακής παράταξης "ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ", όπου θα συναντηθεί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλη Γιολδάση και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού.
   Κατόπιν, θα μεταβεί στο εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ", στην οδό Μακρυγιάννη, όπου θα συναντηθεί με την υποψήφια Δήμαρχο Άρτας Λίτσα Κιτσαντά, υποψηφίους συμβούλους και μέλη της παράταξης.
   Στον ίδιο χώρο, ο ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής θα παραχωρήσει σύντομη Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.