21 Φεβ 2014

Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Επαγγελματιών Άρτας έπιασε... δουλειά

Σάββατο 22/2, 7:30 μμ στο Επιμελητήριο Άρτας

   Σας είχα πει (δείτε εδώ) ότι, πριν λίγες μέρες, στις 19 Φλεβάρη, συστάθηκε Επιτροπή Πρωτοβουλίας Επαγγελματιών Άρτας, που αποτελείται από τους Προέδρους των Επαγγελματικών Συλλόγων και Ενώσεων της περιοχής. 
   Σκοπός αυτής της Επιτροπής είναι η οργάνωση δράσεων ενημέρωσης και κινητοποιήσεων σε τοπικό αλλά και περιφερειακό επίπεδο ενάντια σε όλα τα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα που οδηγούν την επιχειρηματικότητα και ειδικά την μικρομεσαία στο κλείσιμο και στα «λουκέτα»...
   Στα πλαίσια των δράσεων ενημέρωσης λοιπόν, η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Επαγγελματιών Άρτας μαζί με το Επιμελητήριο Άρτας διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: "Επιπτώσεις των φορολογικών Νόμων 4172 και 4174/2013 στην επιχειρηματικότητα - Προτάσεις και Δράσεις".
   Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Φλεβάρη, στις 7:30 μμ, στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου, στην Κοσμά Αιτωλού & Πριοβόλου στην κεντρική πλατεία της Άρτας.
   Την πρόσληση υπογράφει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας, Χρήστος Παπάζογλου και προσκεκλημένοι στην συζήτηση είναι οι 3 βουλευτές της Άρτας και οι Πρόεδροι όλων των Επαγγελματικών Συλλόγων της περιοχής.

3 σχόλια:

  1. (...)"ενάντια σε όλα τα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα που οδηγούν την επιχειρηματικότητα και ειδικά την μικρομεσαία στο κλείσιμο και στα «λουκέτα»"(...)... τα οποία μέτρα θα ψηφίσουν αγόγγυστα οι Στύλιος και Γκόγκας όπως ψήφισαν και κάθε προηγούμενο..

    Προσκεκλημένοι απο το Επιμαλητηριο οι Στύλιος και Γκόγκας..

    Η αποδοχή εκ μέρους των μικροεμπόρων της συγκεκριμένης πρόσκλησης μυρίζει υποτέλεια, αυτοι που ρημαξαν τους μικροεμπόρους τώρα στο όνομά των χρεοκοπημένων μικροεμπόρων υπογράφουν τις προεκλογικές μαρκίζες.

    Κάποτε θα ντρέπονται πραγματικά για αυτ'η την καταντια και οι προσκεκλημένοι και οι χειροκροτητές τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ισως να μην ήμουν σαφής στην ανάρτηση αγαπητέ φιλε. Η πρόσκληση απευθύνεται μόνο στους Προέδρους των Επαγγελματικών Συλλόγων και στους βουλευτές.
    Δεν είναι μια ανοιχτή εκδήλωση όπου κάποιοι θα πουν έναν χαιρετισμό, κάποιοι άλλοι θα βγάλουν λόγο και οι από κάτω θα παλαμακίζουν.
    Θα είναι μια κλειστή συζήτηση και όποιος θέλει θα τα χώσει άγρια όπου πρέπει. Και θα υπάρξει ένα συγκεκριμένο "δια ταύτα". Προτάσεις και Δράσεις γράφει στο θέμα. Ας στείλουν λοιπόν οι μικροέμποροι τον Πρόεδρό τους να τους τα πει ένα χεράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριοι ... έχετε ξεχάσει το πιό βασικό , την δύναμή σας .
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ .... ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΤΕ τους τοπικούς Βολευτές (και δεν έκανα λάθος στην ..ορθογραφία) που δεν σέβονται την γνωμη του κόσμου που τους ψήφισε , αλλα μόνο τον φόβο μπροστα στον αρχηγό . Ολο γκρίνια ειστε-ειμαστε κι όταν έρχεται η ωρα να τους στείλετε ..."αδιάβαστους" και να βρουν ΜΟΝΟ την δική τους ψήφο , εσείς αντίθετα τους ξαναστέλνετε στη βουλή, για να το "ξαναπαίζουν" ... σωτηρες (αλλά μάλλον του κόματός τους βέβαια ).
    ΜΑΥΡΟ και δωγκωτό , κύριοι . Ρίξτε τους στη χλεύη και στην αφάνεια , αυτό τους πονάει και μονον αυτό .
    Υποσχεθειτε στον εαυτό σας οτι δεν θα ξαναβγάλετε αυτά τα παληκάρια της φακής που σας πρόδωσαν και σκότωσαν τα όνειρά σας.... τα όνειρά μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.