2 Φεβ 2014

Όταν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν στην Άρτα

Αναμνήσεις από μια φωτογραφία της Κατερίνας Κνήτου

   Πριν λίγο, η φίλη Κατερίνα Κνήτου ανέβασε στο fb την φωτογραφία που βλέπετε.
   Είναι η Κατερίνα μαζί με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τον υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ.
   Τραβήχτηκε στις 25 Απριλίου 2013 στην εκδήλωση που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Άρτας για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά στον ΚΡΟΝΟ.
   Τότε, η Κατερίνα ως δικηγόρος μας εξηγούσε τη νομοθεσία, το νόμο Κατσέλη, τις πρακτικές των τραπεζιτών κλπ και ο Γαβριήλ, σαν οικονομολόγος μας εξηγούσε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανακούφιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.
   Και κοίτα να δεις πώς τα φέρνει ο χρόνος. Μερικούς μήνες αργότερα, την Πέμπτη 30 Γενάρη η Κατερίνα ήταν ξανά στην Άρτα, αυτή την φορά στον Μακρυγιάννη, για να μιλήσει για τους πλειστηριασμούς και μία μέρα αργότερα, την Παρασκευή 31 Γενάρη, ο Γαβριήλ ανακοινώθηκε ως η προσωπική επιλογή του Τσίπρα, για δήμαρχος Αθηναίων.

   ΥΓ: Από ό,τι κατάλαβα, η ανάρτηση (δείτε εδώ) για τη δημιουργία και στην Άρτα Ομάδα Παρέμβασης ενάντια στους πλειστηριασμούς ενόχλησε κάποιους.
   Επειδή δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που είναι υπέρ του να πετάγονται γείτονές μας έξω από τα σπίτια τους, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι αυτοί που ενοχλήθηκαν είναι τα γνωστά "κοράκια" των πλειστηριασμών.
   Λοιπό, καλά κάνουν που ενοχλήθηκαν. Ξέρουν τη δύναμη αυτών των ομάδων, ξέρουν ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα, στην Αθήνα, στα Τρίκαλα, στον Πύργο, στη Λάρισα, όπου υπάρχουν Ομάδες Παρέμβασης, ακυρώθηκαν πλειστηριασμοί, γιατί κάποιοι έβαλαν τα κορμιά τους μπροστά.
   Να το ξέρουν, πως το ίδιο θα γίνει κι εδώ. Θα μας βρίσκουν μπροστά τους, μπροστά από το Ειρηνοδικείο, τις Τετάρτες, την ώρα που θα πάνε να σκυλέψουν τη ζωή μιας οικογένειας που χτυπήθηκε από την κρίση και δεν τα κατάφερε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.