5 Δεκ 2013

Ο Καραγκιόζης στην Άρτα στηρίζει τα παιδιά οικογενειών που έχουν ανάγκη

- Αξιέπαινη πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γραμμενίτσας και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας
- Δευτέρα 9 μέχρι και Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2 πρωινές παραστάσεις στην ΔΙΩΝΗ
- Είσοδος 2 ευρώ - Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για σχολικά είδη σε μαθητές απόρων οικογενειών

   Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γραμμενίτσας και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας, θέλοντας να στηρίξουν τα παιδιά οικογενειών που έχουν ανάγκη, καθώς και την Λαογραφία, την Παράδοση και την Πολιτιστική μας Κληρονομιά, όπως αυτή μεταλαμπαδεύεται και εκφράζετε μέσα από την Λαϊκή Τέχνη του Θεάτρου Σκιών, προσκαλούν όλους τους μαθητές Νηπαγωγείων και Δημοτικών να γνωρίσουν την ιστορία, το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού Καραγκιόζη μέσα από την φιλική συμμετοχή του δικού μας τοπικού και γνωστού με συνεργασίες, σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, Καραγκιοζοπαίχτη Γιώργου Ηπειρώτη, που θα μας ταξιδέψει με τις φιγούρες του, στον μαγικό κόσμο του μπερντέ του.
   Ο Γιώργος Ηπειρώτης θα παρουσιάζει καθημερινά από την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 μέχρι και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013, δύο (2) πρωινές Παιδαγωγικές και χωρίς ύβρεις Παραστάσεις Καραγκιόζη, γνωρίζοντας στα παιδιά και τους συνοδούς τους την Ιστορία του Καραγκιόζη μας στην Πολιτιστική Αίθουσα «ΔΙΩΝΗ» του Δήμου Αρταίων.  
1η Παράσταση
10:00 Ιστορία, παρόν και μέλλον του Καραγκιόζη μας.
10:20 Έναρξη Παράστασης «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ»
11:30 Λήξη Παράστασης.
2η Παράσταση 
12:00 Ιστορία, παρόν και μέλλον του Καραγκιόζη μας.
12:20 Έναρξη Παράστασης «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ»
13:30 Λήξη Παράστασης.
   Το τίμημα για την όλη αυτή διοργάνωση θα είναι δύο (2) € το κάθε παιδί. Τα έσοδα που θα συγκεντρώσουμε θα διατεθούν για σχολικά είδη σε μαθητές απόρων οικογενειών του Δήμου Αρταίων, τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.
   Η αλληλεγγύη στις μέρες μας είναι το ισχυρότερο όπλο, για να αντέξουμε και να συνεχίσουμε, παρά τις δυσκολίες.
Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 
Δημοτικού Σχολείου Γραμμενίτσας 
Κατσιμπόκης Μιχάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.