4 Δεκ 2013

"Εκστρατεία" συμπαράστασης στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας από τον Ερυθρό Σταυρό Άρτας

- Συνάντηση στο ΒΥΖΑΝΤΙΟ με προσκλήσεις 5 ευρώ για την συγκέντρωση χρημάτων 
- Bazaar στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών
- Η παραμικρή ενίσχυση σε χρήματα ή τρόφιμα είναι απαραίτητη και ευπρόσδεκτη

   Εκστρατεία συμπαράστασης στους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, ξεκινάει το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
   Μέσα στην πρωτόγνωρη οικονομική κρίση, που μαστίζει όλη την κοινωνία μας πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν περιέλθει σε ακραία κατάσταση ανέχειας ώστε να στερούνται και τα πλέον απαραίτητα για την επιβίωση.
   Όσο όμως η κρίση μεγαλώνει και οι ανάγκες πολλαπλασιάζονται τόσο πιο επιτακτική γίνεται η ανάγκη να κινητοποιήσουμε όλα τα αποθέματα κοινωνικής αλληλεγγύης που ως κοινωνία διαθέτουμε.
   Ο Ερυθρός Σταυρός και σ΄αυτές τις γιορτές έχει βάλει σαν στόχο κανένας συμπολίτης μας, που χρειάζεται βοήθεια, να μην γιορτάσει Χριστούγεννα με το παράπονο ότι κανείς δεν τον σκέφτηκε.
   Σ΄αυτόν τον στόχο χρειάζεται η βοήθεια όλων όσοι μπορούν και όσο μπορούν να βοηθήσουν. Γι΄αυτό και η παραμικρή ενίσχυση σε χρήματα ή τρόφιμα είναι απαραίτητη και ευπρόσδεκτη.
   Για την ενίσχυση του σκοπού αυτού ο Ερυθρός Σταυρός οργανώνει την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 5:00 το απόγευμα στη καφετέρια «ΒΥΖΑΝΤΙΟ» συνάντηση για καφέ με προσκλήσεις στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ, που μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να προμηθευτεί από το γραφείο (τηλ.:26810-21637) και τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού.
   Για τον ίδιο σκοπό από τις 13 έως τις 15 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει μικρή αγορά (bazaar) με διάφορα αντικείμενα (χριστουγεννιάτικα, διακοσμητικά, γλυκίσματα, βιβλία κ.τ.λ.), προσφορές και δημιουργίες των εθελοντών και φίλων, σε ενδεικτικές και συμφέρουσες τιμές στο χώρο όπου σήμερα στεγάζονται τα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών επί της οδού Σκουφά κάτω παό τον Άγιο Δημήτριο.
   Και με μικρή προσφορά από τον καθένα πολλά μπορούμε να πετύχουμε. Αρκεί να μην μείνουμε αδρανείς αλλά να κινητοποιήσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας και να βοηθήσουμε όσο ο καθένας μπορεί.
   Και τότε ας είμαστε σίγουροι ότι και οι «ατυχείς» συνάνθρωποί μας μπορεί να έχουν μια μικρή έστω προσφορά αγάπης που «αξίζουν» και εμείς θα δώσουμε το καλύτερο νόημα στις γιορτές της αγάπης που έρχονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.