4 Νοε 2013

Κάτι άσχημο συμβαίνει στο ποδόσφαιρο της Άρτας...

Δύο Ανακοινώσεις που προβληματίζουν...

ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άρτα 3-11-2013
   Οι υποτακτικοί του πολυμήχανου έκαναν “τα τρελά τους” στο γήπεδο των Κεραματών και δυστυχώς ορισμένοι από εμάς τους ακολούθησαν. Συγχαρητήρια στον διαιτητή του αγώνα κύριο Γεωργάρα κυρίως για την υβριστική φρασεολογία προς φίλαθλο της ομάδας μας ενώ ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη «ΑΙ ΓΑΜ*** ΒΡΕ ΜΑΛ***».
   Συγχαρητήρια προς την ΕΛΑΣ που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα των υπεύθυνων για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Με τιμή 
Ο Πρόεδρος 
ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΙΝΟΣ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
   «Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να εκδώσουμε ανακοίνωση για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα την 27-10-2013 μετά το πέρας του ποδοσφαιρικού αγώνα Α.Σ. ΡΑΚΟΥΝ – Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ, από εκπροσώπους της ομάδας Α.Σ. ΡΑΚΟΥΝ, εις βάρος της οικογένειας του Διαιτητή, Μέλους μας, του ανωτέρω αγώνα κ. Παππά Στέφανου, με απειλές και ύβρεις πηγαίνοντας στην οικία του, κτυπώντας τις πόρτες και προκαλώντας φόβο και τρόμο στην εγκυμονούσα σύζυγό του και στο μόλις δύο (2) ετών τέκνο του.
   Το φαινόμενο τούτο συνεχίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ύβρεις και απειλές προς πάσα κατεύθυνση.   
   Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε με κάθε νόμιμο και ένδικο μέσο τα μέλη όχι μόνο κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, αλλά και πέραν αυτών, τόσο των ιδίων, όσο και των μελών των οικογενειών τους».
Για το Δ.Σ. 
Ο Πρόεδρος: Σωτήρης Ευταξίας 
Ο Γ. Γραμματέας: Αγγελάκης Πανούτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.