22 Αυγ 2013

Στη Βουλή το εξώδικο των πτηνοτρόφων κατά του Επιμελητηρίου Άρτας από την Όλγα Γεροβασίλη

Αναμένεται η απάντηση και οι ενέργειες του υπουργού

   Σας έλεγα προχθές (δείτε το εδώ) για το Εξώδικο του Συλλόγου Πτηνοτρόφων ΚΑΤΑ του Επιμελητηρίου Άρτας, με το οποίο διαμαρτύρονται για την απόφαση του Χρήστου Παπάζογλου που τους υποχρεώνει "αβάσιμα και αυθαίρετα" να εγγραφούν στο Επιμελητήριο.
   Χθες, 21 Αυγούστου 2013, η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη έφερε το θέμα στην Βουλή καταθέτοντας αυτή την Εξώδικη πρόσκληση-διαμαρτυρία του Συλλόγου Πτηνοτρόφων Δυτικής Ελλάδας ΚΑΤΑ του Επιμελητηρίου Άρτας ως αναφορά για τον κ. υπουργό Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας.
   Ακολουθεί η Αναφορά της Όλγας Γεροβασίλη:

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ
για τον κ. Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας


Η βουλευτής Άρτας καταθέτει ως αναφορά την Εξώδικο πρόσκληση-διαμαρτυρία του Συλλόγου Πτηνοτρόφων Δυτικής Ελλάδας, με έδρα το Κομπότι Άρτας, ΚΑΤΑ του Επιμελητηρίου Άρτας.
Με την πρόσκληση αυτή διαμαρτύρονται κατά της από 25 Οκτωβρίου 2012 και με αρ. πρωτ. 3125 απόφασης του Προέδρου του Επιμελητηρίου Άρτας, Χρήστου Παπάζογλου, σύμφωνα με την οποία υποχρεώνονται συλλήβδην να εγγραφούν στα Μητρώα του Επιμελητηρίου Άρτας.
Παρακαλούμε για την απάντηση, τις ενέργειες σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.


21 Αυγούστου 2013 

Η καταθέτουσα βουλευτής
                 Όλγα Γεροβασίλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.