2 Απρ 2013

Ανακοίνωση-Πρόσκληση της Π.Ε. Άρτας για νέες άδειες TAXI ή μετατροπή υφιστάμενων

Προϋποθέσεις και δικαιολογητικά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση νέας άδειας Ε.Δ.Χ. (ΤΑΞΙ) αυτοκινήτου ή μετατροπή υφιστάμενης σε άλλο τύπο, σύμφωνα με το Ν.4070/12 

   Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να αποκτήσει νέα άδεια ΕΔΧ (ΤΑΞΙ) αυτοκινήτου ή να μετατρέψει υφιστάμενη άδεια σε άλλο τύπο να υποβάλλει σχετική αίτηση μέχρι την 31η Μαΐου 2013.
   Με την αίτηση του ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να προσδιορίζει την έδρα ή τις έδρες της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου για τις οποίες ζητείται άδεια, το είδος άδειας (ή αδειών) και τον αριθμό τους ανά έδρα.
   Οι έδρες ΕΔΧ αυτοκινήτων, που υφίστανται σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, σύμφωνα με την παράγραφο 2 εδ.β περ.ββ του άρθρου 83 του ν.4070/12 (ΦΕΚ82Α') και την υπ. αριθ. 8/36/2012 (ΦΕΚ /2393/Β/28-8-2012) απόφαση Περιφέρειας Ηπείρου αναφέρονται αναλυτικά στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Π.Ε. Άρτας.
   Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν στη Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Άρτας (Περιφερειακή Οδός & Αράχθου, τηλ.: 26813 63612).

   σημ. Τηλεβόα: Διαβάστε όλη την ανακοίνωση, που περιλαμβάνει τις προϋποθέσεις, τα διακιολογητικά και τη διαδικασία της επεξεργασίας των αιτήσεων και της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.