2 Μαρ 2013

Ο Στύλιος ρωτάει αν το Αθαμάνιο θα μείνει... "απ' έξω"

Δεν φτάνουν τα λεφτά για την Άρτα ή ο φάκελος... "έμπαζε";

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
   Ερώτηση σχετικά με την αξιολόγηση της πρότασης της Περιφέρειας Ηπείρου με τίτλο: «Αθαμάνιο – Ενεργειακή Οικονομία, Πυρήνας Αειφορίας, Πόλος Αξιοβίωτης Καθημερινότητας», κατέθεσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Άρτας Γιώργος Στύλιος.
   Ο κ. Στύλιος στην ερώτησή του αναφέρει ότι όπως ενημερώθηκε με επιστολή από την Περιφέρεια Ηπείρου (Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων), στις 28 Σεπτεμβρίου 2012 η Περιφέρεια Ηπείρου, κατέθεσε στον Ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), το φάκελο για ένταξη του έργου με τίτλο: «Αθαμάνιο – Ενεργειακή Οικονομία, Πυρήνας Αειφορίας, Πόλος Αξιοβίωτης Καθημερινότητας» στο χρηματοδοτικό πλαίσιο «ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ «ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ» - ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» συνολικού προτεινόμενου προϋπολογισμού 14.273.859,56 ευρώ.
   Όπως τονίζει ο κ. Στύλιος στην ερώτησή του, η μεθοδική και συντονισμένη συνεργασία, μεταξύ όλων των υπευθύνων των φορέων και των οργανισμών, συνετέλεσε στη συγκρότηση μιας πρότασης υποδειγματικής πληρότητας.  
   Ο κ. Στύλιος ερωτά τον αρμόδιο Υπουργό:
      1. Με ποια διαδικασία γίνεται η αξιολόγηση της ανωτέρω πρότασης καθώς και των συνυποψηφίων προτάσεων, και από ποιους; Ποια είναι η αναλογικότητα και η βαρύτητα των κριτηρίων που λαμβάνονται υπόψη στην αξιολόγηση;
      2. Σε ποιο στάδιο εξέλιξης βρίσκονται οι διαδικασίες που αφορούν την αξιολόγηση της ανωτέρω πρότασης;
      3. Πότε θα ανακοινωθεί η βαθμολογία που αφορά την πρόταση και θα κριθεί αν τελικά θα λάβει την προσδοκούμενη χρηματοδότηση ώστε να υλοποιηθεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.