4 Μαρ 2013

Το 35ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ ταξιδεύει... στην Άρτα

Τελευταία μέρα σήμερα στο ΠΑΛΛΑΣ

   Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας περισσότερα από δεκαοχτώ χρόνια πια, ξεπερνά τα όρια της πόλης όπου διεξάγεται και ταξιδεύει με τις “μικρές” ξεχωριστές αποσκευές του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προβάλλοντας περαιτέρω το έργο των Ελλήνων μικρομηκάδων κινηματογραφιστών.
   Περιοδεύοντας απ’ την μια άκρη της χώρας ως την άλλη, για να συναντήσει τους απανταχού λάτρεις της μικρού μήκους ταινίας και να διαδώσει τις ξεχωριστές στιγμές της πρόσφατης ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής, ξεκίνησε, φέτος, τα ταξίδια του από την Ταινιοθήκη της Ελλάδος τον περασμένο Οκτώβρη.
   Στο πλαίσιο αυτού του ταξιδιού επαφής με το κινηματογραφόφιλο κοινό, που κάθε χρόνο αποδεικνύει το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον του για το “μικρό”, για τέταρτη συνεχή χρονιά, φιλοξενείται και φέτος για δυο μέρες στην Άρτα.
   Τις 16 βραβευμένες ταινίες της 35ης διοργάνωσης, που έλαβε χώρα στην Δράμα από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου του 2012, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν οι κινηματογραφόφιλοι της πόλης μας στον κινηματογράφο «Παλλάς» (Β. Πύρρου 27) την Κυριακή 3 και την Δευτέρα 4 Μαρτίου.
   Η διήμερη εκδήλωση στην Άρτα διοργανώνεται φέτος υπό την αιγίδα του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής Άρτας ΑΥΛΟΣ.
   Οι προβολές ξεκινούν στις 7.30 μμ. Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.