15 Φεβ 2013

Λεπτό προς λεπτό το χρονικό της επίθεσης των ΜΑΤ στους νέους του ΣΥΡΙΖΑ - VIDEO

Ο Κεδίκογλου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για... στρατηγική έντασης!!!

   Δείτε, σχεδόν λεπτό προς λεπτό, το χρονικό της διαμαρτυρίας των νέων του ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Γιώργου Μέργου και την επίθεση των ΜΑΤ.
   Δεν υπήρξε καμιά βίαιη ενέργεια, καμιά πρόκληση, καμιά ένταση, τίποτε. Ήταν μια ειρηνική διαμαρτυρία, όπως θα δείτε και στο βίντεο, για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Μέργου.
   Κυριολεκτικά στα καλά καθούμενα, οι άντρες των ΜΑΤ, προφανώς κατόπιν άνωθεν εντολών, χτύπησαν απρόκλητα, με γκλομπς και κλωτσιές, εκτοξεύοντας χημικά στα πρόσωπα νεολαίων και βουλευτών.
   Παρόλο που έδειξαν τις βουλευτικές τους ταυτότητες, ο Κώστας Μπάρκας από την Πρέβεζα κι ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος από την Καστοριά, δέχτηκαν άγρια επίθεση, χτυπήθηκαν ο ένας στο κεφάλι κι ο άλλος στα πόδια και μεταφέρθηκαν στην Πολυκλινική για εξετάσεις. Αργότερα, με την ιατρική γνωμάτευση που πιστοποιούσε τα χτυπήματα, πήγαν στην ΓΑΔΑ όπου κατέθεσαν μηνύσεις.


Βίντεο-Φωτογραφία: Άγγελος Καλοδούκας  

   Η βάρβαρη επίθεση των δυνάμεων καταστολής έγινε σε βάρος 30-40 ατόμων από: δύο (!) διμοιρίες των ΜΑΤ και λίγο αργότερα κατέφθασαν δύο περιπολικά (!) και μια ομάδα μοτοσικλετιστών ΔΙΑΣ!
   Απίστευτα πράγματα και όμως (δυστυχώς) αληθινά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.