7 Φεβ 2013

Ημερίδα για το ΕΣΠΑ στο Επιμελητήριο Άρτας

Δύο προγράμματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον

   Ανέβασα χθες μια ανάρτηση με τίτλο: Ερωτήσεις - Απαντήσεις για το νέο ΕΣΠΑ και υπότιτλο: Χρηστικές πληροφορίες για ενδιαφερόμενους (δείτε εδώ).
   Υπήρξε μεγάλη αναγνωσιμότητα, σημάδι ότι πραγματικά ενδιαφέρονται πολλοί να μάθουν για τα δύο προγράμματα, το Νέο ΕΣΠΑ 2013 και το Πρόγραμμα για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης.
   Θα χαρείτε λοιπόν να μάθετε ότι η Περιφέρεια Ηπείρου, το Επιμελητήριο Άρτας, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και ο Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε., διοργανώνουν Ημερίδα τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηριακού Μεγάρου Άρτας (Κ. Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου).
   Στην εκδήλωση στην οποία θα παραστεί και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, θα γίνει παρουσίαση των προγραμμάτων:

      1. «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου, Υπηρεσιών» 
      2. «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα»

   Το πρόγραμμα παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τους επιχειρηματίες ή τους υποψήφιους επενδυτές που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στις θεματικές ενότητες Μεταποίησης, Τουρισμού, Χονδρικού Εμπορίου και Υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.