1 Φεβ 2013

"Αιφνιδιαστικό"(;) ταξίδι-αστραπή Δένδια στα Γιάννενα

Προχωράει άμεσα για Κέντρο Κράτησης Μεταναστών

   Τον Βαγγέλη Βενιζέλο περίμεναν στα Γιάννενα την προηγούμενη Κυριακή (ακυρώθηκε η επίσκεψη), ο Νίκος Δένδιας τους... προέκυψε "αιφνιδιαστικά" σήμερα το απόγευμα...
   Σε περίπτωση που αναρωτιέστε για ποιο λόγο χρησιμοποιώ τα εισαγωγικά όταν μιλάω για την "αιφνιδιαστική" επίσκεψη, είναι επειδή πριν ακόμη απογειωθεί το αεροπλάνο του υπουργού Δημόσιας Τάξης από την Αθήνα, τα ΜΜΕ είχαν ειδοποιηθεί από το Γραφείο Τύπου της Γ.Α.Δ.Π.Η. με την εξής λιτή ανακοίνωση: "Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Κ. Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00 ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΓΑΔΠΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ".
   Οπότε ας μην δώσω περαιτέρω σημασία στις δηλώσεις του ετοιμοπόλεμου Νίκου Δένδια που επιθεωρεί αυτοπροσώπως και "αιφνιδιαστικώς" την πρώτη γραμμή: «Ήταν μία ξαφνική επίσκεψη, η οποία δεν είχε ανακοινωθεί, όπως έχει γίνει και σε άλλες περιοχές της χώρας, προκειμένου να έχω εικόνα για την κατάσταση». Πρέπει να δίνει αυτή την εικόνα...
    Αξίζει όμως να επικεντρωθούμε στις άλλες δηλώσεις που έκανε μετά την σύσκεψη με όλους τους αστυνομικούς διευθυντές και τους επικεφαλής της Πυροσβεστικής, (κι αυτοί συγκεντρώθηκαν "αιφνιδιαστικά" απ΄ όλη την Ήπειρο), όπου ιδιαίτερα επισημάνθηκε ο μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών στην Ήπειρο, οι οποίοι συλλαμβάνονται και κρατούνται σε ακατάλληλες εγκαταστάσεις.
   Σε ότι αφορά λοιπόν την ίδρυση Κέντρου Κράτησης Μεταναστών στην περιοχή, ο Νίκος Δένδιας δήλωσε ότι θα προχωρήσει άμεσα, επισημαίνοντας: «Συζητήσαμε το θέμα διεξοδικά στη σύσκεψη που προηγήθηκε. Μου κατέστη σαφές ότι το Κέντρο Φύλαξης Μεταναστών είναι απαραίτητο για την περιοχή. Μετά από αυτό λοιπόν θα προχωρήσει».
   Λίγο αργότερα ο υπουργός επέστρεψε αεροπορικώς στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.