16 Φεβ 2013

Στήριξη από την περιφέρεια Ηπείρου ζητά το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας

Δεν αρκούν οι καλές προθέσεις, χρειάζεται και... χρήμα!!!

   Το μεγαλύτερο Καρναβάλι της Ηπείρου, δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, προκειμένου να ολοκληρώσει τις εκδηλώσεις του με αρτιότητα, θα ζητήσει στήριξη από τον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και συνολικότερα… στήριξη από την Περιφέρεια Ηπείρου…
   Επτά κεντρικές εκδηλώσεις κι άλλες τόσες παράλληλες σχεδιάζει για τη φετινή περίοδο της Αποκριάς το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, διαδραματίζοντας το ρόλο του στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας, τονώνοντας παράλληλα την τοπική μας οικονομία.
   Οι δυσκολίες για την εξεύρεση χορηγών τη φετινή περίοδο και για να γίνουν με αρτιότητα οι εκδηλώσεις παρά τον εθελοντισμό που είναι διάχυτος αλλά και το αισθητά χαμηλωμένο Μπάτζετ, οδηγούν τον σύλλογο του Κομιτάτου και τους διοργανωτές στην αίτηση για στήριξη από την περιφέρεια Ηπείρου, αλλά και τον ίδιο τον γενικό γραμματέα κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη.
   Παρά τις καλές προθέσεις και τη δέσμευση για βοήθεια του αντιπεριφερειάρχη της περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας κ. Στράτου Ιωάννου, η απόφαση των μελών του Κομιτάτου είναι στην κατεύθυνση να γνωστοποιήσει στο περιφερειακό συμβούλιο για κάποιους που τυχόν δεν γνωρίζουν το μέγεθος των δραστηριοτήτων του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας και το συνολικό κόστος των εκδηλώσεων.
   Η στήριξη που θα συζητηθεί θα είναι στο μέτρο του δυνατού και χωρίς υπερβολές, ούτως ώστε ο θεσμός να παραμείνει και να βοηθηθεί σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία από την Περιφέρεια Ηπείρου και από τον κ. Καχριμάνη. Στο πλαίσιο αυτό, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας θα απευθύνει κάλεσμα- πρόσκληση προς τον κ. Γ.Γ.Π.Η. για να παρακολουθήσει μία από τις εκδηλώσεις του Κομιτάτου και δη την παρέλαση με άρματα το Σάββατο 16 Μαρτίου στην Πρέβεζα.
   Το μεγαλύτερο Καρναβάλι των γεωγραφικών διαμερισμάτων Ηπείρου & Αιτωλοακαρνανίας δικαιούται να ζητήσει στήριξη από την Περιφέρεια Ηπείρου, για έναν θεσμό στο οποίο συμμετέχουν σχεδόν τρεις χιλιάδες άνθρωποι και που το κόστος για τις δραστηριότητές τους ξεπερνά το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ, την περίοδο της Αποκριάς.
   Τα μέλη του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, έχουν πλήρη επίγνωση της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που διανύουμε ως χώρα, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση συνολικότερα, όμως υπάρχει πίστη ότι η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Γ.Γ.Π.Η κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης θα δουν με συμπάθεια το αίτημα του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας για στήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.