10 Φεβ 2013

Οι "Γιατροί του Κόσμου" ευχαριστούν τον Ερυθρό Σταυρό Άρτας

Αρτινή συμπαράσταση με φάρμακα για ανασφάλιστους και άπορους

   Θερμή ευχαριστήρια επιστολή προς το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού απέστειλε το Τμήμα Θεσσαλονίκης των Γιατρών του Κόσμου προς το οποίο ο Ερυθρός Σταυρός έστειλε σημαντική ποσότητα φαρμάκων που συγκέντρωσε από προσφορές συμπολιτών μας.
   Στη σχετική επιστολή μεταξύ των άλλων αναφέρεται:
   «Με την παρούσα, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμότερες και ειλικρινέστερες ευχαριστίες μας για την ευγενική σας χειρονομία να χορηγήσετε μεγάλη ποσότητα φαρμάκων για ανασφάλιστους και άπορους ανθρώπους που επισκέπτονται το πολυϊατρείο μας
   Η άμεση ανταπόκριση όλων σας για συγκέντρωση φαρμάκων, μετά την έκκλησή μας για ενίσχυση, συμβάλλει αποτελεσματικά στην καθημερινή δράση των ιατρών μας και εκφράζει πρωτίστως, ως χειρονομία, την έμπρακτη αγάπη του ανθρώπου προς τον συνάνθρωπο, θυμίζοντας σε εμάς ότι έχουμε στο πλευρό μας άξιους υποστηρικτές του έργου μας.
   Ευελπιστώντας να σας έχουμε και μελλοντικά στο πλευρό μας, ευχαριστούμε και πάλι θερμά για την πολύτιμη ενίσχυση και ευχόμαστε εγκάρδια καλή συνέχεια και στο δικό σας έργο».
   Ο Ερυθρός Σταυρός από την πλευρά του ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες μας που, εμπιστευόμενοι το έργο του, ανταποκρίνονται σε κάθε έκκλησή του, όπως και στη συγκέντρωση των φαρμάκων, και θέλουμε να είναι σίγουροι ότι κάθε προσφορά τους αξιοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.