4 Ιαν 2013

Ο Νικολόπουλος τα ...έψαλλε στους παπαροκάδες!

Υπό τις επευφημίες... Μουλατσιώτη!!!

   Χθες, Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013 οι παπαροκάδες γιόρταζαν στο μοναστήρι τους, στο Τρίκορφο Φωκίδος, τον προστάτη τους Άγιο Σεραφείμ του Σαρώφ. Πολύς ο κόσμος στο μοναστήρι, άλλοι για να προσκυνήσουν τα λείψανα που ήρθαν απ’ την Ρωσία, άλλοι λόγω «θρησκευτικού τουρισμού», μιας και μια επίσκεψη στους παπαροκάδες θεωρείται... must!!!
   Στο ψαλτήρι κάνει χρέη «άρχοντος πρωτοψάλτου» ο ανεξάρτητος πλέον Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, ενώ από την ωραία πύλη βγάζει κήρυγμα ο Ηγούμενος των παπαροκάδων Νεκτάριος Μουλατσιώτης ο οποίος συγχαίρει τον πρώην Υφυπουργό Εργασίας γιατί «τα βρόντηξε στην εξουσία και τους πέταξε το Υπουργιλίκι στα μούτρα, για να μην υπογράψει τον αφανισμό του έθνους και του λαού» και μάλιστα καλεί τους πιστούς να αντισταθούν στην ανθρωπιστική και κοινωνική κρίση που φέρνουν οι ξένοι και υλοποιούν ολοπρόθυμα οι κυβερνώντες.
   Αν καλά μου τα μετέφεραν ο κόσμος επευφημούσε τον Μουλατσιώτη και του φώναζε "πες κι άλλα Χρυσόστομε".
   Πάντως ο Νικολόπουλος, μου είπαν ότι τα ψέλνει καλά στα δεξιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.