8 Ιαν 2013

Ιδού η λύση για να μην παγώνετε!!!

Δια στόματος του... καπετάν-Αρκούδα Γιακουμάτου!!!

   Παγωμένη ξύπνησε σήμερα η Ελλάδα. Χιονιάς και τσουχτερό κρύο με το θερμόμετρο να κάνει βουτιά στα μείον.
   Οι 22.000 άστεγοι υποφέρουν ιδιαίτερα καθώς είναι παντελώς απροστάτευτοι απέναντι στα καιρικά, αλλά και στα... ανθρώπινα φαινόμενα. Τι να σου κάνουν οι 3 αίθουσες που θα κρατήσει ανοιχτές ο Καμίνης για τους άστεγους των Αθηνών;
   Πολύ περισσότεροι είναι οι άνθρωποι που έχουν ακόμη κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους, αλλά με παγωμένα ντουβάρια.
   Πού λεφτά για πετρέλαιο; Οι 8 στους 10 δεν έβαλαν φέτος πετρέλαιο, ας είναι καλά οι φωστήρες που νόμιζαν ότι θα πληρώσουν τους τοκογλύφους, στραγγίζοντας τις ήδη άδειες τσέπες.
   Με κλιματιστικά, αερόθερμα, τζάκια και σόμπες απάντησαν οι νεόπτωχοι Έλληνες στον ειδικό φόρο κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης, αλλά κι εκεί τα προβλήματα δεν λείπουν. Δύσκολα πληρώνεται η ΔΕΗ και έρχονται και οι αυξήσεις... Πόσο να ζεσταθεί ένα σπίτι με τη σόμπα;
   Παγωμένη παραμένει στα σπίτια της η πλειοψηφία των Ελλήνων.
   ΚΑΚΩΣ!!!
   Πολύ κακώς, το δήλωσε σε συνέντευξη ο μέγας πολιτικός άνδρας, ο βουλευτής της Ν.Δ. και Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας επί κυβερνήσεως Κωστάκη Καραμανλή, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, που πλέον έχει κερδίσει το παρατσούκλι καπετάν-Αρκούδας.
   Δείτε τι είπε ο αθεόφοβος, για να εξηγήσει στο ότι δεν πρέπει να το κάνουμε και μεγάλο θέμα δα, αφού κι αυτός δεν τα βγάζει πέρα, δεν ανάβει καλοριφέρ, αλλά δεν το βάζει κάτω:
   "Ζεσταίνομαι με σόμπα. Στα πολλά κρύα ρίχνω πάνω μου τρεις φλοκάτες και γυρνάω σαν την αρκούδα μέσα στο σπίτι"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.