21 Ιαν 2013

Ανακοίνωση-καταγγελία της Αναγέννησης Άρτας για "περίεργα παιχνίδια και τακτικές"

"Κάποιοι εδώ στην Άρτα δεν χαίρονται από την αγωνιστική άνοδο της ομάδας μας"

   Με ανακοίνωση που υπογράφουν ο Πρόεδρος της Αναγέννησης, Άρτας Ηλίας Καρίνος και ο Γεν. Γραμματέας, Λάμπρος Σαλαμούρας εκφράζουν με έντονο τρόπο τη διαφωνία τους για τον τρόπο που η επιτροπή διαιτησίας ορίζει τους διαιτητές στους αγώνες της ομάδας και αφήνουν σαφείς αιχμές για "περίεργα παιχνίδια και τεχνικές". Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:
   Φαίνετε πως κάποιοι εδώ στην Άρτα δεν χαίρονται ιδαίτερα από την αγωνιστική άνοδο της ομάδας μας και προσπαθούν με διάφορες περίεργες μεθοδεύσεις να οδηγήσουν τα πράγματα εκεί που αυτοί επιθυμούν.
   Θέλουμε να δώσουμε “συγχαρητήρια” στην επιτροπή διαιτησίας και ειδικότερα στο μέλος της κ. Αποστόλη Τσίτσικα που ορίζει τους διαιτητές στους αγώνες της Ά κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Άρτας, για τη μεγάλη ευαισθησία που επέδειξε ορίζοντας στο σημερινό αγώνα της ομάδας μας με τον Ερμή Κεραματών έναν διαιτητή της super league (τον Αριστομένη Κουτσιαύτη) για να διευθύνει το “σημαντικό αγώνα”! Καλύτερο θα ήταν σ αυτό το ματς να είχε ορίσει τον Κερκυραίο διαιτητή Τάσο Κάκο…!
   Προτρέπουμε λοιπόν τον κ. Αποστόλη Τσίτσικα να παραιτηθεί από την επιτροπή διαιτησίας διότι δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα σ αυτή και στο ποδόσφαιρο. Επισημαίνουμε τέλος προς πάσα κατεύθυνση ότι η διοίκηση και οι φίλαθλοι της Αναγέννησης Άρτας δεν πρόκειται να επιτρέψουν σε κανέναν απολύτως διάφορα περίεργα παιχνίδια και τεχνικές στις πλάτες της ιστορικής ομάδας του Νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.