21 Ιαν 2013

Βγήκαν τα μαχαίρια στην Άρτα: Παλαιό ΠΑΣΟΚ εναντίον... παλαιού ΠΑΣΟΚ!!!

- ΝΟΕΣ: Ώρα καλή 
- Τάτσης: Δε θα καταφέρετε να απαξιώσετε θεσμικά όργανα που εκλέχτηκαν

   Παραιτήθηκε τις προάλλες ο Δημήτρης Τάτσης από τη θέση του Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Άρτας και με την επιστολή που έστειλε (διαβάστε την εδώ), προκάλεσε την απάντηση του Βενιζελικού ΠΑΣΟΚ, που με τη σειρά της πυροδότησε την ανταπάντηση Τάτση.
   Δεν είναι και ό,τι καλύτερο αυτούς τους καιρούς, που όλοι νοιώθουμε στο πετσί μας τα αποτελέσματα της πολιτικής τους και του τρόπου που διαχειρίστηκαν εξουσία και δημόσιο χρήμα, να παρακολουθούμε τι έχουν να πουν οι μεν για τους δε, αλλά έχει κι αυτό την σημειολογική του αξία.
   Η Ν.Ο.Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ Άρτας (για όσους δεν γνωρίζουν, ΝΟΕΣ σημαίνει Νομαρχιακή Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου) έστειλε Δελτίο Τύπου για την παραίτηση του γραμματέα, στο οποίο αναφέρει:
   "Είναι απορίας άξιον, πώς ο πρώην γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Άρτας Δημήτρης Τάτσης, κατάλαβε μετά από 10 μήνες, ότι με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ καταργήθηκαν όλα τα κομματικά όργανα τα οποία και ουσιαστικά δεν λειτουργούσαν. Η αλήθεια είναι ότι μετά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση, ο πρώην γραμματέας της Ν.Ε. είχε ενδεικτικά αποστασιοποιηθεί και ουσιαστικά παραιτηθεί από το ΠΑΣΟΚ. Είναι επίσης απορίας άξιον, πως τώρα που έχει ξεκινήσει ο προσυνεδριακός διάλογος, τώρα που όλα τα ιδεολογικά, πολιτικά, οργανωτικά και καταστατικά ζητήματα του ΠΑΣΟΚ είναι σε διαβούλευση – τώρα που έχει ξεκινήσει μια συλλογική και επίπονη προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ για την ανασυγκρότηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και την δημιουργία ενός σύγχρονου σοσιαλιστικού, δημοκρατικού ευρωπαϊκού κόμματος, ο πρώην γραμματέας θυμήθηκε να υποβάλλει την παραίτησή του σε «δημόσια θέα και κρίση».
   Και τέλος, είναι απορίας άξιον να απαρνείται και να καταδικάζει, τώρα, την πολιτική που υπηρέτησε ως γραμματέας μέχρι τις τελευταίες εκλογές, θεωρώντας την αδιέξοδη και επιζήμια για τον τόπο.
   Όσον αφορά τα οφειλόμενα ως προς την τεχνική γραμματεία της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ, θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε ότι έχει ήδη εξοφληθεί το σύνολο των ασφαλιστικών εισφορών (ΙΚΑ) και σχεδόν στο σύνολό τους οι οφειλόμενοι μισθοί. Αν είχατε παραιτηθεί νωρίτερα, πρώην γραμματέα, θα μπορούσατε να είχατε απαλλαγεί νωρίτερα από τις διαχειριστικές οικονομικές υποχρεώσεις και τον φόβο. Αλλά είναι άτοπον και πέρα από κάθε πολιτική δεοντολογία να αναφέρονται διαχειριστικά ζητήματα σε μια παραίτηση, απλά και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων.
   Καλό ταξίδι στις πολιτικές σου αναζητήσεις πρώην γραμματέα και σου ευχόμαστε να βρεις σύντομα το δρόμο σου.
Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας ΝΟΕΣ Άρτας"

   Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Τάτσης ανταπαντάει στη Γραμματεία Ν.Ο.Ε.Σ. Άρτας δηλώνοντας:
   "Όσο και να θέλετε να παρουσιάσετε νομότυπες τις διαδικασίες που εφαρμόζετε δε θα το καταφέρετε.
   Όπως επίσης δε θα καταφέρετε να απαξιώσετε θεσμικά όργανα που εκλέχτηκαν μέσα από δημοκρατικές και θεσμικές διαδικασίες του Κινήματος.
   Δεν υπήρξα ποτέ διορισμένος από κανέναν. Ήμουν και είμαι πάντα μάχιμος στις αρχές και τις αξίες που πάντα υπηρετώ και πρεσβεύω.

Δημήτρης Τάτσης 
Μέλος Δ. Σ. ΟΛΜΕ

   σημ. Τηλεβόα: Για να πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα από τι ακριβώς παραιτήθηκε ο Δημήτρης Τάτσης. Αφού την βραδιά των εκλογών και μπροστά στην κατραπακιά που επεφύλαξε οι κόσμος στο ΠΑΣΟΚ, ο Βαγγέλης Βενιζέλος, αυτός ο προοδευτικός δημοκράτης, έσπευσε να καταργήσει όλα τα Κομματικά Όργανα και κράτησε σε λειτουργία μόνο την Κοινοβουλευτική Ομάδα, που μπορούσε να ελέγξει.
   Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, δεν καταλαβαίνω και από πού προήλθε η ΝΟΕΣ. Αυθόρμητα από τον λαό (μιας και Όργανα δεν λειτουργούν) ή μήπως από την επίσκεψη Κουκουλόπουλου στο Βυζαντινό;

3 σχόλια:

  1. ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΗΣΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΤΟΝ ΤΣΙΡΩΝΗ ΚΑΛΕ. ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ, ΩΣ ΕΠΙΛΟΓΗ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΑΝΑΝΕΩΣΗ). ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ. Α ΡΕ ΣΑΝΙΔΑ ΒΡΕΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι να πάει στο αρχείο η υπόθεση με τα πλαστά 20άρια των ιδιωτικών σχολών, μέχρι να βγεί στις εκλογές των καθηγητών και μετά στο Δ.Σ. της ΟΛΜΕ ήταν ΠΑΣΚ και ΠΑΣΟΚ. Μετά παραιτήθηκε. Έκανε τη δουλειά του και μετά τα μούτζωκσε και τώρα παραγοντίζει και το παίζει αντιμνημονιακός. Καλά κάνεις και μας δουλεύεις αγρίως, αφού δε σε πήραν με τις ντομάτες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύντροφοι μην γράφετε ανακρίβειες!Καμιά υπόθεση εικοσαριού δεν μπήκε στο αρχείο.Τουναντίον,όλοι οι απόφοιτοι μια χαρά εργάζονται ΚΑΙ με τη βούλα του ΑΣΕΠ.Η λεβεντογέννα Άρτα έχει κατακλύσει με αριστούχος απόφοιτους τα νοσοκομεία όλης της επικράτειας!Εύγε ΠΑΣΟΚ,εύγε Άρτα.

    Σ.Σ. αν τύχει κι έχω ατύχημα και χρειαστεί να διακομιστώ σε νοσοκομείο,φέρω πάντα στο πορτοφόλι μου σχετικό σημείωμα με το οποίο θερμοπαρακαλώ τους συντοπίτες μου να με αφήσουν να έχω ήρεμα και ειρηνικά στερνά,κοινώς να μην μου ασκήσουν καμία ιατρική ή παραϊτρακική πράξη και να με αφήσουν στην τύχη του μεγαλοδύναμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.