25 Δεκ 2012

Δεν υπήρχε... Δένδιας ή Χρυσή Αυγή!!!

3 μετανάστες χωρίς νόμιμα έγγραφα

   Πριν 2012 χρόνια -κατά τας Γραφάς- 3 μετανάστες, που δεν διέθεταν τα νόμιμα έγγραφα, πέρασαν τα σύνορα της Αιγύπτου, για να γλυτώσουν από τις σφαγές.
   Προφανώς τότε δεν υπήρχε ούτε Χρυσή Αυγή για να 'ξεβρωμίσει" την Αίγυπτο, ούτε Δένδιας για να στείλει σε στρατόπεδο τους 3 "λαθραίους", που με την... ακραία παραβατική συμπεριφορά τους διατάρασσαν το ευνομούμενο κλίμα...

4 σχόλια:

  1. τι θυμίθηκες τωρα!
    ένας λαθροξυλουργός ξεγεννάει την γυναικα σε ένα σταβλο το αγνώστου πατρός αγόρι που μεγαλώνοντας μαζί με μία μικρή μειοψιφία 12 ψαράδων (συσταση και συμορία) συναναστρεφόμενοι με πόρνες βοσκούς και διάφορους μικροπαραβατικούς διαταραξαν την κοινή ισηχία μιας ολόκληρης ευνομούμενης αυτοκρατορίας με αναρχοκουμουνιστικές ιδέες περι αγάπης και κοινοκτημοσήνης.πάλι καλά που η συνκυβέρνηση της εποχής τυμώρισε παραδειγματικά τον προτεργάτη των ταραξιώ που είχε το θράσος να θεραπεύει δωρεάν ακόμη και τις αργίες,και μοιραζε ψωμιά ψαρια και κρασί χωρις μεσάζοντες ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν οι αριστεροπροοδευτικοί "δημοκρατικοί" επικαλείστε τον ίδιο τον Ιησού ως επιχείρημα όταν δεν έχετε πατήσει στην Εκκλησία ούτε στην βάφτισή σας, προδίδετε πανικό και παρέχετε άφθονο γέλιο. Καλά Χριστούγεννα! Αίμα Τιμή στην Άρτα Νέα Αυγή!
    Υ.Γ Η Βιθλεέμ δεν είναι στην Αϊγυπτο. Και η Ιουδαία τότε ήταν υπό Ρωμαική Κατοχή, δεν υπήρχε "συνκυβέρνηση". Δεν διαβάζατε Θρησκευτικά στο σχολείο και συγχωρείστε.
    Υ.Γ 2 Το να μοιράζεις σε ΟΛΟΥΣ προϋποθέτει την "αρχή" να ξεκινήσεις να μοιράζεις έστω και σε λίγους. Καλό είναι να ξεκολήσετε δηλαδή από τον ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασχετε χρυσαυγιτη, η βηθλεεμ γράφεται με η και ιωσηφ μαρια και χριστος εφυγαν για αιγυπτο για να γλυτωσουν απο τον ηρωδη.
      διαβασε και τιποτε αλλο εκτος απο το αγων μου μπας και μαθεις τιποτε.

      Διαγραφή
    2. Φασιστάκο, εσείς δηλώνετε χριστιανοί και δεν έχετε ιδέα το τι έλεγε ο Χριστός... Ξεκινώντας από τα απλά ''αγαπάτε αλλήλους''.... Α! Και περαστικά σας...

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.