28 Δεκ 2012

Μέχρι 15 Μαΐου oι αιτήσεις για τη νομιμοποίηση υφιστάμενων γεωτρήσεων

Ανακοίνωση της ειδικής γραμματείας υδάτων του ΥΠΕΚΑ

   Όπως σας είχα πει (εδώ), παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση αδειών που αφορούν στα υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού, που έληγε πριν λίγες μέρες.
   Όπως ανακοίνωσε η ειδική γραμματεία υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 15 Μαΐου 2013.
   Έχει ήδη δημοσιευτεί η τροποποίηση της υπ' αριθμ. οικ.150559/10-06-2011 απόφασης των υπουργών Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, Οικονομικών, Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής αλλαγής, Υποδομών μεταφορών & δικτύων, Αγροτικής ανάπτυξης & τροφίμων, Πολιτισμού & τουρισμού, με θέμα : «Διαδικασίες, όροι και προϋποθέσεις για τη χορήγηση αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού» (ΦΕΚ Β΄ 3368), με την οποία δίνεται η συγκεκριμένη παράταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.