1 Νοε 2012

Δελτίο του Τομέα Εξωτερικών και Άμυνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Άρτας για το ΚΕΝ

"Ενδιαφερόμαστε και ενεργούμε αθόρυβα για το καλό του τόπου μας"

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ (ΚΕΝ) ΑΡΤΑΣ 
   Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η αποκλειστικότητα χειρισμού του θέματος λειτουργίας του ΚΕΝ Άρτας από κάποιους αυτόκλητους προστάτες των συμφερόντων του νομού μας.
   Κάποιοι ή κάποιες εμφανίζονται να έχουν αποκλειστική απευθείας κόκκινη τηλεφωνική γραμμή με τον υπουργό εθνικής άμυνας και μας ενημερώνουν για τα δήθεν επιτεύγματά τους.
   Όλοι ενδιαφερόμαστε και ενεργούμε αθόρυβα για το καλό του τόπου μας αλλά πάνω από όλα για το καλό της πατρίδας μας.
   Το θέμα λειτουργίας του ΚΕΝ Άρτας και γενικώς των ΚΕΝ της χώρας είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του Γενικού Επιτελείου Στρατού και των επιχειρησιακών αναγκών της χώρας μας.
   Το ότι κάποιοι πολιτικοί με πλάγια και κουτοπόνηρα μέσα, κατάφεραν ή καταφέρνουν να επηρεάζουν την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ και να επαναλειτουργούν πχ. το ΚΕΝ Καλαμάτας, δεν σημαίνει ότι αυτό είναι επίτευγμα. Είναι αν όχι ανήθικο, τουλάχιστον μικροπολιτικό και θα πρέπει να στιγματισθεί από όλους μας. Αρκετά εξυμνήσαμε τους πονηρούς και αυτούς που επιβιώνουν σε βάρος των υπολοίπων.
   Αντί να πολεμήσουμε την διαφθορά και την μικροπολιτική, κάποιοι προσπαθούν να πάρουν μέρος σε αυτή. Αυτός ο μικροπολιτικός παραγοντισμός έφθασε τη χώρα μας εδώ που έφθασε και μερικοί δεν το έχουν αντιληφθεί ότι η μεγαλύτερη αιτία ήταν κυρίως τέτοιες συμπεριφορές. Αν ασχολούμαστε σήμερα μόνο με τη διάσωση ενός δένδρου, τότε θα χάσουμε όλο το δάσος.
   Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε εμπιστοσύνη στην επιχειρησιακή κρίση της φυσικής ηγεσίας των ενόπλων μας δυνάμεων και θα αγωνιστούμε για την ανεξαρτησία των επιχειρησιακών αποφάσεων της από το καπέλωμα της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας.

To Μέλος Τομέα Εξωτερικών & Άμυνας 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Αντώνιος Λ. Βασιλείου
Αντιστράτηγος (εα) - Πολιτικός Μηχανικός

1 σχόλιο:

  1. ΄Σας φταίνε οι πολιτικοί τώρα, όταν όλοι μαζί στρατιωτικοί και πολιτικοί είχατε ρημαξει τους εξοπλισμούς μέσω του ΚΥΣΕΑ ίσως τον πιο διεφθαρμένο "θεσμό", τότε οι πολιτικοί ήταν καλοί. όταν βολευατε άλλους καντηλανάφτες στο Λυκαβυτό και άλλους στις καλιόπες του Έβρου πάλι μαζί με τους πολιτικούς, τους παπάδες κλπ τα φτιάχνατε..
    Τώρα εχετε εμπιστοσύνη στην επιχηρησιακή κρίση της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων!!!
    Σίγα ρε αντιστράτηγε και σύ και ο στρατός σας και η "επιχηρησιακή του κρίση", καλές φαγάνες είσασταν και σείς. Το ΚΕΝ θα σώσετε και σας πρόλαβαν άλλοι και ήρθες να μας πείς τα παράπονά σου που σε προσπέρασαν άλλοι "πολιτικοί"
    ασε ρε μεγαλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.