27 Νοε 2012

Ποιοι είναι οι αντιπρόσωποι του νομού Άρτας στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Πάνω από 86% η συμμετοχή στις κάλπες

   Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε, το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Νοεμβρίου στις Οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ του Νομού Άρτας, η εκλογή αντιπροσώπων  για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη.
   Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο Παρασκευή 30 Νοεμβρίου - Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στο Σ.Ε.Φ., στην Αθήνα και σηματοδοτεί τη μετάβαση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε ενιαίο πολιτικό φορέα, με πλήρεις δημοκρατικές διαδικασίες σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας του.
   Εκτός από τη βουλευτίνα Όλγα Γεροβασίλη και τα μέλη της ΠΣΕ Λίτσα Κιτσαντά και Γιώργο Χασκή, οι οποίοι είναι "ex officio" αντιπρόσωποι, οι κάλπες του περασμένου Σαββατοκύριακου  έβγαλαν τα παρακάτω αποτελέσματα:
  • Την Οργάνωση του Δήμου Αρταίων θα εκπροσωπήσουν στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη οι: Βαρέλης Χρήστος, Γιολδάσης Βασίλης, Γκίκας Ιωσήφ, Γκριμπαβιώτης Ιωάννης, Γρέβιας Δημήτρης, Ευθυμίου Άκης, Καλαφάτης Άγγελος, Καραγεώργος Δημήτρης, Καραμπίκας Ηλίας, Μάγγος Χρήστος, Μπαλάσκας Βασίλης, Μπαλάφα Μαρία, Ξυλογιάννης Άγγελος, Παπαζώη Λίτσα, Παππάς Νίκος, Πιστιώλης Σταύρος, Πουλιάνος Σπύρος, Σιαπάτη Βίκη, Σταύρου Κώστας, Σωτηρίου Αλέκα, Τζουμανίκας Κώστας, Τσιάλης Χρυσοβαλάντης, Τσίρκας Βασίλης και Ψυχογιός Παναγιώτης. 
  • Την Οργάνωση του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη θα εκπροσωπήσουν οι: Μάλλιος Λάμπρος, Μπαλάς Λευτέρης και Ταπραντζή Τζένη. 
  • Την Οργάνωση του Δήμου Νικολάου Σκουφά θα εκπροσωπήσουν οι: Καλαμπούκη Βιργινία, Πεσλής Χαράλαμπος και Τριαντάφυλος Βαγγέλης. 
  • Την Οργάνωση του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων θα εκπροσωπήσουν οι: Αλυμάρας Ευάγγελος και Φώτης Σπυρίδων. 
  • Την Οργάνωση των Σπουδαστών του ΤΕΙ Άρτας θα εκπροσωπήσει ο Ανδρούτσος Νικόλαος.

2 σχόλια:

  1. δηλαδη ποσοι ειναι αυτοι που ψηφισαν ..αριθμο ρε παιδι μου..τι 86% ...και μη μου πεις δεν ξερεις
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τους 242 εγγεγραμμένους στο Δήμο Αρταίων, ψήφισαν οι 210. Ποσοστό 87,5%.
    Παρακαλώ, Νίκο και να προσέχεις όταν κάνεις την σπέκουλα: Δεν έβγαλαν οι 210 ψηφίσαντες 35 αντιπροσώπους, έβγαλαν 24. Μπερδεύεις το Δήμο με το Νομό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.