1 Αυγ 2012

Παίζω και Μαθαίνω στη θάλασσα με το Δήμο Ν. Σκουφά

346 παιδιά συμμετείχαν στο πρόγραμμα

   Με εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω στη θάλασσα» που διοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Νικολάου Σκουφά. Οι αιτήσεις άγγιξαν τον πρωτοφανή αριθμό των 346, ενώ συνολικά χρειάστηκαν 6 λεωφορεία για τη μεταφορά των μαθητών τα οποία και κάλυψαν σχεδόν όλη την επικράτεια του Δήμου. Συμμετοχή υπήρξε από όλα τα χωριά του Δήμου και οι επιβλέποντες έφτασαν τους 12 γυμναστές.


   Τα παιδιά έμαθαν να κολυμπούν γυμνάζοντας το σώμα τους με κατάλληλα όργανα. Ήταν μία ευκαιρία για ψυχαγωγία, παίζοντας παιχνίδια στη θάλασσα με τις οδηγίες των προπονητών. Ιδιαίτερη σημασία πρέπει να δοθεί στο γεγονός ότι... μέσω του προγράμματος δημιουργήθηκαν νέες φιλίες ανάμεσα σε παιδιά όλης της επικράτειας του Δήμου. Τέλος, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση να δίνεται μία ανάσα στους πολίτες εν μέσω οικονομικών δυσχερειών, γι’ αυτό και η συμμετοχή στο πρόγραμμα ήταν δωρεάν χωρίς την επιβάρυνση των γονέων.

2 σχόλια:

  1. όλα καλά και όλα ωραία. όμως είναι δυνατόν το κόστος να φτάνει τα 25.000 ευρώ; πάλι κάποιοι φάγανε με χρυσά κουτάλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω πόσο ήταν το κόστος. Το Δελτίο Τύπου δεν το ανέφερε.
      Πάντως, αν ήταν όντως 25.000 ευρώ, ελπίζω να μην μπήκαν στη θάλασσα με... γεμάτο στομάχι!

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.