17 Αυγ 2012

Οι Βρουτσιές ενός... προστάτη!!!

Τον λένε και... αρτσιβαρίστα!!!

   Ο Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Ανεργίας, Κοινωνικής Ανασφάλειας και Εγκατάλειψης, αυτός που ο Γιάννης Στουρνάρας είχε την αναίδεια να τον χαρακτηρίσει "αρσιβαρίστα", λες και τα βάρη τα σηκώνει αυτός κι όχι οι Έλληνες, πρέπει να είναι πολύ περίεργο... πολιτικό όν!
   Πρώτα απ' όλα, μιλάει για τα μέτρα που θα πάρει με το παγερό ύφος ενός ψυχρού εκτελεστή. Τις προάλλες, τον ρώτησε μια  δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ αν θα γίνουν περικοπές και στις συντάξεις κάτω από τα 1400 ευρώ. Και τι απάντησε ο κύριος υπουργός;
   Ότι δεν νοείται ο νεοεισερχόμενος στην αγορά εργασίας να μισθοδοτείται με 583 ευρώ και ο συνταξιούχος να λαμβάνει 1.400 ευρώ ως κατώτατη σύνταξη!!! Αυτός ο άνθρωπος υποτίθεται ότι είναι ο... θεσμικός προστάτης των εργαζομένων και των συνταξιούχων.
   Αυτή είναι η νοοτροπία όλων των υπηρετών του Μνημονίου, αυτή είναι η αντίληψη της "κοινωνικής δικαιοσύνης" τους. Έχουν πληγεί κάποιες κατηγορίες ανθρώπων από τα μέτρα; Έχουνε πέσει θύματα της πολιτικής της εξαθλίωσης; Αυτούς λοιπόν επικαλούνται για να πετσοκόψουν κι άλλους και μετά κι άλλους και ύστερα κι άλλους σε μια ιδιότυπη "δίκαιη" καρατόμηση.
   Έχουν φτάσει στο σημείο να λένε ότι ο μισθός των 583 ευρώ είναι απόλυτα φυσιολογικός, αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν 1,5 εκατομμύριο άνεργοι που δεν παίρνουν καθόλου μισθό!!!
   Αυτή είναι η λογική τους: Ψυχρή, ανάλγητη, απάνθρωπη και στοχευμένη στο να παραδώσουν στα αφεντικά τους έναν εξαθλιωμένο λαό φτηνών εργατικών χεριών.
   Όσοι τους επέλεξαν ως σωτήρες, ας το ξανασκεφτούν, δεν είναι ακόμη αργά. Προλαβαίνουμε να σταματήσουμε το ξεπούλημα και τον εξανδραποδισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.