14 Αυγ 2012

Έτοιμο το ηλεκτρονικό βιβλίο του Θ. Πάγκαλου «Μαζί τα φάγαμε»

Το "κατέβασμα" του βιβλίου στοιχίζει 3,99 ευρώ

   Την εκδοχή για το «Μαζί τα φάγαμε», τη φράση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, δίνει ο Θόδωρος Πάγκαλος μέσα από το ηλεκτρονικό βιβλίο με τίτλο «Τα φάγαμε όλοι μαζί», που είναι διαθέσιμο για "κατέβασμα" από χθες, Δευτέρα 13 Αυγούστου.
   Όπως αναφέρεται στον δικτυακό τόπο του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης, «το βιβλίο ορίζει την έννοια της συνευθύνης και της συνενοχής των πολιτών στο πάρτυ που έγινε. Περιγράφει το πόσα, πότε, πώς και ποιοι "τα φάγανε" και πώς... κατανέμεται η ευθύνη από πάνω προς τα κάτω, στους πολιτικούς και τους πολίτες.»
   Το βιβλίο περιέχει στοιχεία για τον τρόπο παραγωγής των ελλειμμάτων και τη δημιουργία του χρέους της χώρας και περιλαμβάνει συγκεκριμένες ομάδες περιπτώσεων σπατάλης και κακής διαχείρισης. Περιέχονται, επίσης, ιστορίες "Τα φάγαμε όλοι μαζί", τις οποίες οι πολίτες έστειλαν μέσω του δικτυακού τόπου www.pangalos.gr και mazi-ta-fagame.gr».
   Μάλιστα, οι αναγνώστες καλούνται να σχολιάσουν τα όσα αναφέρει ο πρώην υπουργός, ενώ σε τακτά διαστήματα θα υπάρχουν και νέες εκδόσεις.
πηγή



   σημ. Τηλεβόα: Φαντάζομαι πως τα 4ευρα από κάθε download, θα τα φάει μόνος του ο πρώην "μεγάλος" πολιτικός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.