1 Αυγ 2012

Επίσκεψη Ψαθά στα Θεοδώριανα

Ανάγκη να στηριχθεί η τοπική οικονομία

   Το Δημοτικό Διαμέρισμα Θεοδωριάνων του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, όπου συναντήθηκε με το Τοπικό Συμβούλιο και μετακινούμενους κτηνοτρόφους, οι οποίοι εξέθεσαν τα προβλήματα, τα αιτήματα και τις απόψεις τους.
   Κατόπιν επισκέφθηκε το εργοστάσιο εμφιάλωσης των νερών «ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ», όπου ξεναγήθηκε στις... σύγχρονες εγκαταστάσεις του.
   Όπως ανέφερε, σταθερή επιδίωξη της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας είναι η στήριξη των παραγωγών του αγροτικού τομέα, καθώς και όλων των επιχειρήσεων που αναδεικνύουν την περιοχή.
   Στην επίσκεψή του ο Αντιπεριφερειάρχης συνοδευόταν από τους Περιφερειακούς Συμβούλους Γιάννη Παπαγιάννη και Γιάννη Κατέρη.

2 σχόλια:

  1. o ψαθας με τα πρωτοπαλικαρα του βγηκε τσαρκα...ανατριχιασαμε..σουπερ ειδηση Τηλεβοα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου 'χω και καταγγελία: Στις πινακίδες "Κοινότητα Θεοδωριάνων" και "ΚΕΠ" υπάρχουν αυτοκόλλητα του Παναθηναϊκού και τον Ψαθά τον έχει αγκαλιά-κεφαλοκλείδωμα ο Τόλιας.
      Άρα; Απλά πράγματα φίλε μου: Αποδεικνύεται περίτρανα τριγωνική διαπλοκή: Π.Ε. Άρτας-Άγ.Ανάργυροι-Αλαφούζος!!!

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.