29 Αυγ 2012

Στο Καναλάκι Πρέβεζας η 25η Αμφικτυονία Εθελοντών Αιμοδοτών

Θέμα: «Εθελοντική Αιμοδοσία, Ενημέρωση και Παιδεία»

   Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος «ΕΛΠΙΣ» Φαναρίου Δήμου Πάργας με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), ανέλαβε τη διοργάνωση της 25ης Αμφικτιονίας που θα πραγματοποιηθεί στις 28, 29,& 30 Σεπτεμβρίου 2012 στο Καναλάκι Δήμου Πάργας Νομού Πρέβεζας.
   Συνδιοργανωτές και συμπαραστάτες της 25ης Αμφικτιονίας είναι η ΛΓ΄ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασσικών Αρχαιοτήτων Πρέβεζας – Άρτας και ο Δήμος Πάργας.
   Η 25η Αμφικτιονία θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της Περιφέρειας Ηπείρου και της Π.Ο.Σ.Ε.Α.
   Το θέμα της 25ης Αμφικτιονίας είναι: «Εθελοντική Αιμοδοσία, Ενημέρωση και Παιδεία» και έχει ως στόχο την... ενεργοποίηση όλων των φορέων της εκπαίδευσης και την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που μας παρέχει αυτή, για να πετύχουμε τη συστηματική προσέγγιση, ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εξοικείωση των μαθητών όλων των βαθμίδων με την έννοια της εθελοντικής αιμοδοσίας.
   Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν όλοι οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών και οι Τράπεζες Αίματος, καθώς και όλοι οι φορείς του νομού Πρεβέζης, οι οποίοι εκπροσωπούνται και στην Οργανωτική Επιτροπή της 25ης Αμφικτιονίας.
   Για την επιτυχή διοργάνωση της 25ης Αμφικτιονίας έχουν συσταθεί διάφορες επιτροπές και ομάδες, στις οποίες εργάζονται δεκάδες εθελοντές.
   Στο πλαίσιο της 25ης Αμφικτιονίας πραγματοποιείται η 10η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, που κάθε χρόνο βρίσκει όλο και μεγαλύτερη απήχηση στους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.