5 Ιουλ 2012

Επιτυχίες στην πισίνα - Σουβλάκια στην... Γούρνα για τη Δόξα Άρτας

Με 6 κολυμβητές συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Νέες επιτυχίες για το αγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του Α.Ο. Δόξα Άρτας έφερε η έκτακτη ημερίδα ορίων που διοργανώθηκε την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 από την Ε΄ Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης στο κολυμβητήριο Ιωαννίνων. Οι κολυμβητές μας Ψυλλιάς Φίλιππος, Κατσιγιάννη Κωνσταντίνα και Γαλήνα Αλεξάνδρα με τις επιδόσεις τους στα 1500μ ελεύθερο, 50μ ελεύθερο και 200μ πρόσθιο αντίστοιχα εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.


   Έτσι η ομάδα μας θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει από Τρίτη 10 Ιουλίου έως και Σάββατο 14 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο στην Αθήνα με 6 κολυμβητές (Κότσιαλος Λεωνίδας, Ψυλλιάς Φίλιππος, Βάσσος Νεκτάριος, Κατσιγιάννη Κωνσταντίνα, Γαλήνα Αλεξάνδρα και Ψυλλιάς Αλέξανδρος) σε 11 αγωνίσματα, γεγονός που... αποτελεί μεγάλη διάκριση και επιτυχία για το Σύλλογό μας δεδομένου ότι οι αθλητές μας δεν ακολούθησαν το πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων με το κλείσιμο του κολυμβητηρίου για 4 μήνες στο μέσο της Αγωνιστικής κολυμβητικής περιόδου.
   Επίσης τη Δευτέρα 2 Ιουλίου το τμήμα κολύμβησης του Συλλόγου μας διοργάνωσε εκδήλωση για τους κολυμβητές όλων των επιπέδων και τις οικογένειές τους . Κολυμβητές, γονείς, προπονητές και παράγοντες του συλλόγου πέρασαν μια ευχάριστη βραδιά γνωριμίας και ψυχαγωγίας.
   Καλή επιτυχία στους κολυμβητές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.