6 Ιουλ 2012

Αγόραζαν τον εξοπλισμό τους με κλεμμένες επιταγές

Συνελήφθησαν δύο, αναζητείται συνεργός τους

  Συνελήφθησαν την Τρίτη 4 Ιουλίου το μεσημέρι, στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας ένας 37χρονος Έλληνας και ένας 25χρονος Αλβανός, για απάτη, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Επίσης, αναζητείται άλλος ένας Έλληνας, 26 ετών, εμπλεκόμενος στην ίδια υπόθεση με τις κατηγορίες της κλοπής και της απάτης.
   Ειδικότερα, ο... 37χρονος μαζί με τον 25χρονο, πήγαν σε κατάστημα πώλησης αγροτικών εργαλείων στη Νέα Σελεύκεια, προκειμένου να αγοράσουν προϊόντα, παραδίδοντας στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, επιταγές ύψους 20.000 ευρώ, από μπλοκ επιταγών που είχε κλαπεί από τον 26χρονο συνεργό τους, πριν ένα χρόνο περίπου, από σπίτι στη Νικιάνα Λευκάδας.
   Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας προέκυψε ότι οι δύο δράστες είχαν παραδώσει στα πλαίσια συναλλαγών τους με έμπορο εργαλείων στο Καναλάκι Πρέβεζας άλλη μία κλεμμένη επιταγή για αγορά εμπορευμάτων, ύψους 6.519 ευρώ, τα οποία στη συνέχεια παρέδωσαν στον 26χρονο συνεργό τους.
   Παράλληλα, στην κατοχή των δραστών, βρέθηκε μέρος των αγορασθέντων εμπορευμάτων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.